اخبارسمنان

دیدار معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌ و پرورش با مدیر ستاد اقامه نماز استان سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان سمنان، کرمانی معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش‌ و پرورش استان، باحجت الاسلام شمس الدین مدیر ستاد اقامه نماز در روز دوازدهم بهمن ماه دیدار و گفت‌وگو کرد.

این دیدار با هدف بررسی راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ نماز در مدارس و تقویت همکاری‌های مشترک برگزار شد.

در ابتدای این دیدار، مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تبریک انتصاب شایسته کرمانی به سمت معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش استان، برای وی در مسیر خدمت‌رسانی به جامعه فرهنگیان و دانش‌آموزان آرزوی موفقیت کرد و بر ادامه مسیر همکاری‌های مؤثر و هدفمند میان ستاد اقامه نماز و آموزش‌وپرورش استان تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش بنیادین آموزش‌وپرورش در تربیت نسل آینده، اظهار داشت: مدارس مهم‌ترین بستر نهادینه‌سازی فرهنگ نماز و معنویت در جامعه هستند و هرگونه غفلت در این حوزه می‌تواند در آینده آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد. از این‌رو توجه ویژه به نماز مدارس باید به‌عنوان یک اولویت اساسی در برنامه‌های پرورشی دنبال شود.

مدیر ستاد اقامه نماز استان همچنین بر اهمیت تبلیغ چهره‌به‌چهره و ارتباط مستقیم با مدیران و معاونین پرورشی مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی تأکید کرد و افزود: تجربه نشان داده است که اثرگذاری اقدامات حضوری و ارتباط مستقیم با عوامل اجرایی مدارس، در مقایسه با برنامه‌های صرفاً اداری و بخشنامه‌ای، بسیار عمیق‌تر و ماندگارتر است.

در ادامه این دیدار،فولادی گزارشی جامع و تفصیلی از برگزاری ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزان ارائه کرد و ضمن تشریح اهداف، محورها و برنامه‌های این اجلاسیه، به دستاوردها و نتایج مثبت آن در سطح ملی اشاره نمود.

وی همچنین با بیان اینکه استان سمنان به‌عنوان میزبان هفتمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزان انتخاب شده است، توضیحاتی در خصوص روند برنامه‌ریزی، هماهنگی‌های اولیه و ظرفیت‌های استان برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد مهم ملی ارائه داد و بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و آموزشی در این زمینه تأکید کرد.

در بخش پایانی این دیدار، طرفین ضمن تبادل نظر پیرامون مسائل عمومی، چالش‌های فرهنگی موجود در مدارس و راهکارهای ارتقای فعالیت‌های پرورشی، بر لزوم برنامه‌ریزی منسجم، استفاده از ظرفیت معلمان، مربیان پرورشی و خانواده‌ها و استمرار جلسات مشترک در راستای تعمیق فرهنگ نماز و معنویت در میان دانش‌آموزان استان تأکید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا