دیدار مدیر ستاد اقامه نماز با مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان شمالی،حجت الاسلام احمدی فرد مدیرستاد اقامه نماز استان، در بازدید از اداره کل نوسازی مدارس ضمن شرکت در نماز پرفیض جماعت،در دیدار با مدیرکل نوسازی مدارس با قدردانی از تلاش مجموعه نوسازی مدارس استان در اشاعه فرهنگ اقامه نماز در مدارس با توجه به ساخت نمازخانه های شکیل مخصوصا با پیگیری مصوبات سفر رهبری شهید از سال 91 تا کنون که شاهد برکات این سفر پر خیر و برکت در استان بوده ایم و با توجه به شرایط کنونی کشور و آروزی موفقیت و سربلندی برای ایران اسلامی عزیز افزود: نمازخانه های در شان دانش آموزان در ترغیب ایشان به این فریضه مهم نقش بسزایی دارد.
امین فلاح کوشکی، مدیرکل نوسازی مدارس در این دیدار ضمن تقدیر از حمایت های ایشان و پیگیری شایسته امور به تشریح مسایل و موضوعات حوزه نمازخانه ها و تجهیزات نمازخانه ای با رویکرد جدید مبنی بر احداث نمازخانه و کتابخانه برای حضور بیشتر دانش آموزان و استفاده از این فضا پرداخت.
وی در ادامه با بیان این نکته که در سال گذشته همچنان از محل سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری در استان، 20 نمازخانه جدید با همین رویکرد احداث شده و در مجموع بیش از 2000 متر مربع فرش های سجاده ای و بالغ بر 2000 متر مربع موکت خریداری شده است افزود: به امید پیروزی رزمندگان اسلام و امید به آینده ای قوی برای ایران اسلامی در راستای اهداف این نظام مقدس.
در این جلسه معاونین مجموعه اداره کل نوسازی مدارس استان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند .





