جلسه فرهنگی و آموزشی فعالین فرهنگی بانوان شهرستان کلات برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی، در سفر مدیر ستاد اقامه نماز به شهرستان کلات، جلسه فرهنگی و آموزشی فعالین فرهنگی بانوان در روز شنبه نهم خردادماه برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام المسلمین سبحانی نیا مدیر ستاد اقامه نماز استان و استاد مرکز تخصصی نماز مشهد یادآور شد: اگر بخواهیم در حوزه نماز به خصوص برای نسل نو فعالیتی داشته باشیم یا از ظرفیت جلسات قرآن و کانون های قرآنی در توسعه فرهنگ و تحقق این امر الهی فعالیت کنیم ضرورت دارد ویژگی های نسل امروز را بشناسیم نسل امروز به اطلاعات فراوان و رسانه های مختلف دسترسی پیدا کردند و روحیه پرسشگری و پرسش از فلسفه احکام دینی را دارند.
وی ادامه داد: لذا اگر این شرایط را درک کنیم می توانیم محتوای مورد علاقه آن را طراحی و با شیوه های جذاب بیان کنیم شما فعالین فرهنگی لازم است ابتدا این توانایی و مهارت لازم برای انتقال مباحث نمازی و قرآنی را کاملا فراگیرید و با تمرین این مهارت را به دست آورید آن گاه برای گفتگو در حوزه نماز از مسائلی که تسلط دارید و آگاهی دارید و نیاز مخاطبین شماست شروع کنید.
سبحانی نیا افزود: تلاش کنید با مشارکت دادن نسل نو و اجازه دادن به پرسشگری مباحث را به صورت مشارکتی و جمعی حل کنید ستاد اقامه نماز هم آمادگی دارد محتواهای مطالعه شده در هر حوزه شیوه های دعوت، شیوه های جذاب کردن جلسات، آداب نماز و پاسخگو بودن به پرسش های نمازی را در اختیار شما قرار دهد و اگر بتوانید در محلات مختلف بانوان فعال و علاقه مند در هر تشکلی حضور دارند مانند بسیج، تشکل های اجتماعی و آن ها را شناسایی و سپس جلسات مستمری را برای هم فکری و هم اندیشی در راستای ترویج فرهنگ نماز و قرآن فرا گیرید.
مدرس مرکز تخصصی نماز مشهد بیان کرد: ستاد نماز هم آمادگی دارد در صورت تشکیل این جلسات اساتیدی از مرکز تخصصی نماز برای این امر به شهرستان اعزام نماید.






