اخبارخراسان جنوبی

از فعالین نماز اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی، دوازدهم خرداد ماه با حضور حجت الاسلام و المسلمین کمیلی مدیر ستاد اقامه نماز استان، مدیر کل دامپزشکی، حجت الاسلام حیدری مسئول نماینده ولی فقیه در دامپزشکی و دیگر پرسنل اداره کل از فعالین نماز و فرزندان مکلف در محل نماز خانه تجلیل بعمل آمد .

مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تبریک دهه امامت و ولایت از فعالیت های مدیر کل ، و دبیر ستاد اقامه نماز دامپزشکی که در جهت ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز و همچنین برگزاری نشست های تخصصی  و دوره های آموزشی با موضوع نماز برای کارکنان و خانواده ها برگزار کردند تشکر کرد.

کمیلی در ادامه به تبیین راهکارهای عملیاتی برای ترغیب نسل جدید به نماز، به اهمیت تعامل میان نهادهای اجرایی و ستاد اقامه نماز اشاره کرد و افزود: توسعه شبکه خادمین نماز در مجموعه‌های تخصصی همچون دامپزشکی، می‌تواند ضمن ارتقای روحیه معنوی کارکنان، به انتقال پیام معنوی نماز به خانواده‌ها و به‌ویژه فرزندان آنان کمک شایانی کند.

در ادامه مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تبریک اعیاد ماه ذیحجه گزارشی از فعالیتها و برنامه ها و دوره های آموزشی با محوریت نمازی که ویژه کارکنان و خانواده ها برگزار شده ارائه و آمادگی خود را برای هر گونه فعالیت و برنامه فرهنگی و آموزشی با محوریت نماز ویژه کارکنان و خانوده ها در سطح استان اعلام کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا