اخبارهمدان

نشست شورای اقامه نماز و شورای سیاستگذاری مهدویت شهرستان کبودراهنگ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان، نشست شورای اقامه نماز و شورای سیاستگذاری بنیاد مهدویت شهرستان کبودراهنگ با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسنی‌حلم، مدیر ستاد اقامه نماز استان، امام جمعه کبودراهنگ، فرماندار، ائمه جمعه بخش‌های تابعه، بخشداران و رؤسای دستگاه‌های اجرایی روز سیزدهم خرداد ماه در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.

در این جلسه بر لزوم توسعه فرهنگ اقامه نماز در ادارات و نهادهای عمومی، اهتمام مدیران به رشد معنویت در محیط‌های کاری، تقویت زیرساخت‌های فرهنگی نماز و نقش الگوی مسئولان در نهادینه‌سازی این فریضه تأکید شد.

نشست شورای اقامه نماز و بنیاد سیاست‌گذاری مهدویت شهرستان کبودراهنگ

در ابتدای این جلسه، حجت‌ الاسلام و المسلمین نقی باقر، امام جمعه کبودراهنگ، نماز را کلید اصلاح امور و برکت در عملکرد مسئولان دانست. وی تصریح کرد: «وقتی نماز در رأس برنامه‌های اداری قرار گیرد، سلامت اخلاقی و انگیزه خدمت در میان کارکنان به نحو چشمگیری افزایش می‌یابد.»

در ادامه، مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان، سید مرتضی حسنی‌حلم نیز با اشاره به نقش کلیدی مدیران در نهادینه‌سازی این فریضه اظهار داشت: «مسئولان دستگاه‌ها باید در صف اول نماز جماعت باشند. این حضور، بهترین تبلیغ عملی برای ترویج معنویت در محیط کار است.»

موضوع تقویت زیرساخت‌های لازم برای اقامه نماز در محیط‌های کاری نیز از دیگر محورهای مورد بحث بود. مدیران مکلف شدند با اهتمام ویژه، شرایط لازم را برای اقامه باشکوه نماز جماعت در ادارات فراهم کنند.

نشست شورای اقامه نماز و بنیاد سیاست‌گذاری مهدویت شهرستان کبودراهنگ

سپس در این جلسه، دکتر سید ایوب موسوی‌منور، فرماندار کبودراهنگ، بر لزوم تقویت زیرساخت‌های فرهنگی تاکید کرد. او خاطرنشان کرد: «مدیران اجرایی موظفند با تجهیز نمازخانه‌ها شرایط را برای اقامه نماز اول وقت و باشکوه در تمامی ادارات مهیا کنند.»

در پایان این نشست، پیوند میان فرهنگ نماز و آموزه‌های مهدویت مورد بررسی قرار گرفت. اعضا بر لزوم انتقال این مفاهیم به نسل جوان و محیط‌های اداری تأکید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا