اخبارکردستان

جلسه کمیته ساماندهی فضاهای اقامه نماز کردستان برگزار شد

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان بر آمادگی کامل کردستان برای میزبانی از زائران اربعین تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، هجدهم خرداد ماه، جلسه کمیته ساماندهی فضاهای اقامه نماز استان به ریاست مدیر ستاد اقامه نماز و با حضور معاون اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سایر اعضای کمیته برگزار شد.

نماز، تقویت‌کننده روحیه جمعی و خروج از خودمحوری

در ابتدای این نشست، اکبر عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان، با تبیین اهداف و ضرورت‌های این کمیته، به جایگاه والای نماز در آیات و روایات اشاره کرد و گفت: «همه ما به عنوان مسلمان، با آثار و برکات نماز آشنا هستیم؛ اما یکی از مهم‌ترین آثار اجتماعی این فریضه الهی، خارج کردن انسان از حصار خودمحوری و تقویت روحیه جمعی است که این ویژگی در نماز جماعت به اوج خود می‌رسد.»

نظارت بر فضاهای اقامه نماز؛ وظیفه‌ای مهم

مدیر ستاد اقامه نماز استان در ادامه، وضعیت نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی بین‌راهی را ویترین فرهنگی استان دانست و تصریح کرد: «آبروی استان در پیشگاه مسافران و گردشگران، در گرو تجهیز، تکمیل و پاکیزگی این فضاهاست. نظارت مستمر بر مواردی نظیر فرش مناسب، نظافت مستمر، مشخص بودن قبله و وجود امکاناتی همچون آب گرم و مایع شوینده، نه یک اقدام حاشیه‌ای، بلکه وظیفه‌ای حیاتی برای اعضای این کمیته است.»

وی همچنین با اشاره به نزدیکی ایام اربعین حسینی و نقش استان کردستان در پذیرایی از زائران، بر لزوم رفع سریع نواقصات تأکید کرد و افزود: «با پیگیری دبیرخانه ستاد خدمات سفر در حضور مسئولان ارشد استانی، باید اعتبارات ویژه‌ای برای رفع مشکلات زیرساختی و تجهیز نمازخانه‌ها در نظر گرفته شود تا خدماتی در شأن زائران ارائه گردد.»

عظیمی در پایان از تمامی اعضا خواست اقدامات انجام شده در راستای تحقق اهداف کمیته را به‌صورت مکتوب به دبیرخانه ستاد منعکس نمایند.

کمیته اقامه نماز؛ پیشرو در خدمات سفر نوروزی

در ادامه این جلسه، وطن‌دوست، معاون اداره‌کل میراث فرهنگی و گردشگری استان، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های ستاد خدمات سفر در ایام نوروز، اظهار داشت: «در میان کمیته‌های مختلف خدمات سفر، کمیته ساماندهی فضاهای اقامه نماز به ریاست مدیر ستاد اقامه نماز استان، به دلیل برگزاری منظم جلسات و انجام بازدیدهای میدانی دقیق، به عنوان یکی از موفق‌ترین و بهترین کمیته‌ها عملکرد بسیار مطلوبی داشت.»

در بخش پایانی این نشست، مرادی، کارشناس برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت میدانی نمازخانه‌های سطح استان، پیشنهادات تخصصی خود را جهت بهبود فرآیند نظارت‌ها و ارتقای کیفیت خدمات به اعضا ارائه کرد.

جلسه کمیته ساماندهی فضاهای اقامه نماز کردستان برگزار شد جلسه کمیته ساماندهی فضاهای اقامه نماز کردستان برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا