اخبارچهارمحال و بختیاری

جلسه هم اندیشی ستاد اقامه نماز با گروه های جهادی شهرستان کوهرنگ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان چهارمحال و بختیاری، جلسه هم‌اندیشی ستاد اقامه نماز با گروه‌های جهادی شهرستان کوهرنگ، روز سه‌شنبه، سی‌ام تیرماه با حضور حجت الاسلام و المسلمین نصیری دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان کوهرنگ، امام جمعه و مسئولان بسیج سازندگی، فرماندهان قرارگاه‌ها، مسئولان گروه‌های جهادی شهرستان در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.

این جلسه با هدف ایجاد هم‌افزایی میان ستاد اقامه نماز و گروه‌های جهادی و بهره‌گیری از ظرفیت این مجموعه‌های مردمی در راستای ترویج فرهنگ نورانی نماز و معارف مهدویت برگزار شد و حاضران درباره راهکارهای اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی و دینی به تبادل نظر پرداختند.

در ابتدای جلسه، حجت الاسلام و المسلمین نصیری دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان کوهرنگ، با تبیین برنامه‌ها و سیاست‌های ستاد اقامه نماز، بر ضرورت نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در توسعه فرهنگ اقامه نماز تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند آن هستیم که فعالیت‌های جهادی در کنار خدمت‌رسانی، رنگ و بوی فرهنگی و معنوی بیشتری به خود بگیرد و موضوع اقامه نماز به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی در برنامه‌های این گروه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به پیام رهبر شهید انقلاب (رضوان الله علیه) به سی‌امین اجلاس سراسری نماز اظهار داشت: امام شهید انقلاب اسلامی در این پیام، مجموعه‌های جهاد سازندگی، بسیج و گروه‌های جهادی را از مخاطبان اصلی فرمان الهی أَقِیمُوا الصَّلَاةَ دانسته‌اند و بر مسئولیت آنان در فراهم کردن زمینه آشنایی نسل نو با نماز، ایجاد انگیزه برای حضور در نماز جماعت و تقویت معنویت در جامعه تأکید کرده‌اند.

حجت الاسلام نصیری افزود: هدف از برگزاری این نشست، بررسی راهکارهای تحقق این رهنمود ارزشمند و تبیین انتظارات ستاد اقامه نماز از گروه‌های جهادی بود تا با استفاده از ظرفیت مردمی، بتوان برنامه‌های مؤثر و ماندگاری در حوزه نماز و مهدویت در سطح شهرستان اجرا کرد.

در ادامه، امام جمعه شهرستان کوهرنگ با اشاره به جایگاه گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی، اظهار داشت: اخلاص، روحیه انقلابی و حضور در میان مردم، مهم‌ترین ویژگی گروه‌های جهادی است و اگر این ظرفیت در مسیر ترویج فرهنگ نماز به کار گرفته شود، آثار ارزشمندی در جامعه به همراه خواهد داشت.

وی افزود: نماز، محور تربیت اسلامی و عامل استحکام بنیان خانواده و جامعه است و لازم است گروه‌های جهادی در تمامی برنامه‌های خود، اقامه نماز جماعت، آموزش احکام و تبیین معارف دینی را مورد توجه قرار دهند و همچنین توجه به فرهنگ انتظار و معارف مهدویت در کنار ترویج نماز، می‌تواند زمینه‌ساز تربیت نسلی مؤمن، امیدوار و مسئولیت‌پذیر باشد.

در پایان این نشست، شرکت‌کنندگان بر استمرار تعامل میان ستاد اقامه نماز، بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی تأکید کرده و آمادگی خود را برای اجرای برنامه‌های مشترک در زمینه برپایی نماز جماعت، برگزاری نشست‌های آموزشی نماز و مهدویت، فعالیت‌های فرهنگی ویژه نوجوانان و جوانان در حوزه اقامه نماز اعلام کردند.

جلسه هم اندیشی ستاد اقامه نماز با گروه های جهادی شهرستان کوهرنگ برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا