اخبار

مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز با امام جمعه چهارباغ دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، با حجت الاسلام والمسلمین دربانی امام جمعه شهرستان چهارباغ در بیست و چهارمین روز از مرداد ماه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون برنامه‌ها و فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده در دهه نماز و مسجد و ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرستان برای ترویج و توسعه فرهنگ نماز بحث و تبادل نظر شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی در این نشست با اشاره به برنامه‌های ستاد اقامه نماز در شهرستان چهارباغ، بر اهمیت اجرای برنامه‌های متنوع و اثرگذار در حوزه نماز تأکید کرد و به تشریح مهم‌ترین فعالیت‌ها و برنامه‌های نمازی در سطح شهرستان پرداخت.

مدیر ستاد اقامه نماز همچنین با اشاره به نقش دبیر اقامه نماز شهرستان، بر ضرورت پیگیری مستمر برنامه‌ها، هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی و استفاده از ظرفیت مساجد، ائمه جماعات و مجموعه‌های مردمی در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز تأکید کرد.

در ادامه این دیدار، امام جمعه شهرستان چهارباغ نیز با تأکید بر اهمیت دهه نماز و مسجد، این ایام را فرصتی ارزشمند برای توجه بیشتر به جایگاه نماز، مسجد و نقش آن‌ها در ارتقای فرهنگی و معنوی جامعه دانست.

وی بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی و مجموعه‌های مردمی شهرستان در اجرای برنامه‌های این دهه تأکید کرد و خواستار تقویت فعالیت‌های مرتبط با نماز و مسجد در شهرستان چهارباغ شد.

در پایان، بر هماهنگی و تعامل بیشتر مجموعه‌های مرتبط برای اجرای مطلوب برنامه‌های دهه نماز و مسجد و همچنین استمرار فعالیت‌های فرهنگی و نمازی در شهرستان چهارباغ تأکید شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا