اخبارخراسان شمالی
با حضور مدیر ستاد اقامه نماز خراسان شمالی؛

نماز، گفت‌وگو و نشاط در اردوی کودکان بی‌سرپرست

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان شمالی، روز سه‌شنبه هفدهم شهریور ماه، حجت‌الاسلام احمدی‌فرد مدیر ستاد اقامه نماز با حضور در اردوی تفریحی کودکان بی‌سرپرست، ضمن اقامه نماز جماعت، با کودکان حاضر در اردو گفت‌وگو و در برنامه‌های فرهنگی و تفریحی آنان مشارکت کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز خراسان شمالی در جریان حضور خود در این اردو، در جمع کودکان حاضر شد و در فضایی صمیمی با آنان به گفت‌وگو پرداخت.

در ادامه، نماز جماعت با حضور کودکان اقامه شد و مدیر ستاد اقامه نماز استان با بیان مطالبی متناسب با سن کودکان، بر اهمیت نماز و توجه به آموزه‌های دینی تأکید کرد.

همچنین با هدف ایجاد فضای شاد و بانشاط و تقویت مفاهیم فرهنگی و دینی، مسابقه‌ای برای کودکان برگزار شد و به برگزیدگان نیز جوایزی اهدا شد.

حجت‌الاسلام احمدی‌فرد در این برنامه، توجه به ابعاد تربیتی، معنوی و اجتماعی کودکان بی‌سرپرست را ضروری دانست و بر ضرورت اجرای برنامه‌های فرهنگی، دینی و نشاط‌آفرین برای این قشر تأکید کرد.

این حضور با هدف ترویج فرهنگ نماز، ایجاد ارتباط صمیمی با کودکان و بهره‌گیری از ظرفیت برنامه‌های فرهنگی و تفریحی برای تقویت آموزه‌های دینی انجام شد.

اقامه نماز جماعت در میان کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با حضور مدیر ستاد اقامه نماز خراسان شمالی؛
دکمه بازگشت به بالا