اخباریزد
با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان یزد؛

شورای اقامه نماز شهرستان بهاباد برگزار شد

مدیر ستاد اقامه نماز استان یزد: شورای اقامه نماز باید با بررسی دقیق وضعیت نماز در ادارات، مدارس، مساجد و واحدهای تولیدی، برای مشکلات موجود راهکار عملی ارائه کند.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان یزد، در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز در محیط های اداری، شورای اقامه نماز شهرستان بهاباد به ریاست علیرضا قطب‌الدینی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسن ابراهیمی امام جمعه شهرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید اکبر موسوی مدیر ستاد اقامه نماز استان یزد و جمعی از اعضای شورا در روز یکشنبه بیست‌ونهم شهریورماه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید اکبر موسوی، مدیر ستاد اقامه نماز استان یزد، در این نشست با تأکید بر ضرورت ارزیابی مستمر وضعیت اقامه نماز در دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: جلسات شورای اقامه نماز باید از بیان کلیات عبور کرده و با بررسی دقیق وضعیت نماز در ادارات، مدارس، مساجد و واحدهای تولیدی، برای مشکلات موجود راهکار عملی ارائه کند.

موسوی با تأکید بر نقش مدیران در ترویج فرهنگ نماز افزود: حضور مدیران در نماز جماعت اهمیت زیادی دارد و وقتی مدیر یک مجموعه در نماز حضور داشته باشد، معاونان، کارکنان و سایر نیروهای مجموعه نیز از این رفتار الگوبرداری می‌کنند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان همچنین با اشاره به اهمیت مدارس در تربیت نسل آینده گفت: مدیر و معلم مدرسه باید خودشان در نماز جماعت حضور داشته باشند تا دانش‌آموز نیز نماز را به عنوان یک امر مهم و جدی در محیط مدرسه ببیند.

وی ادامه داد: زنگ نماز باید همانند سایر برنامه‌های رسمی مدرسه مورد توجه قرار گیرد و نباید نماز به گونه‌ای برگزار شود که دانش‌آموز احساس کند برنامه‌ای حاشیه‌ای و کم‌اهمیت است. در کنار اقامه نماز نیز باید فرصت کوتاهی برای بیان مطالب تربیتی و پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهات دانش‌آموزان در نظر گرفته شود.

موسوی یکی دیگر از مسائل مهم در حوزه نماز مدارس را پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهات دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: نوجوانان درباره نماز پرسش‌های مختلفی دارند و اگر این پرسش‌ها به درستی پاسخ داده نشود، می‌تواند بر نگرش آنان نسبت به نماز اثر بگذارد؛ بنابراین باید برای گفت‌وگو و پاسخگویی به این مسائل برنامه داشته باشیم.

وی با اشاره به ضرورت بهسازی نمازخانه‌های مدارس و ادارات افزود: فضاسازی مناسب، نظافت، تجهیز و زیباسازی نمازخانه‌ها از جمله اقداماتی است که می‌تواند در ایجاد رغبت بیشتر برای حضور در نماز جماعت مؤثر باشد و باید در برنامه‌ریزی‌های شهرستان مورد توجه قرار گیرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان همچنین استفاده از ظرفیت خانواده‌ها و مساجد را در تقویت نماز مدارس مؤثر دانست و گفت: می‌توان از ظرفیت والدین برای آماده‌سازی و رونق نمازخانه‌ها استفاده کرد و ارتباط میان امام جماعت مسجد و مدیران مدارس را نیز افزایش داد تا مسجد و مدرسه از یکدیگر فاصله نداشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان یزد؛
دکمه بازگشت به بالا