اخبارکردستان

زنگ نماز در مدارس استان کردستان نواخته شد

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، توسعه و ترویج امر نماز در مدارس را از مهم‌ترین برنامه‌های این دستگاه در سال تحصیلی جدید برشمرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، در اولین روز بازگشایی مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶، با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان و کارشناسان ستاد، مدیرکل و سایر مسئولان آموزش و پرورش استان و امام جمعه سنندج و نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری، زنگ نماز در مدرسه متوسطه اول خیام سنندج به صدا درآمد.

پس از نواختن زنگ نماز، نماز جماعت باشکوه با حضور دانش‌آموزان و معلمان در محل مدرسه متوسطه اول خیام سنندج اقامه شد.

حاج ماموستا رستمی، امام جمعه سنندج و نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری، طی سخنانی با اشاره به اهمیت نماز، دانش‌آموزان را به توجه به نماز و تقویت روح معنویت در خود توصیه کرد.

سپس سید فواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، با ارائه توصیه‌های مهم به دانش‌آموزان درخصوص توجه به نماز، توسعه و ترویج امر نماز در طول سال تحصیلی را مهم‌ترین برنامه این دستگاه برشمرد.

در این برنامه، از پوستر مسابقه عکاسی «اولین قرار» با مضمون نماز رونمایی شد.

زنگ نماز در مدارس استان کردستان نواخته شد زنگ نماز در مدارس استان کردستان نواخته شد زنگ نماز در مدارس استان کردستان نواخته شد

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا