اخبارلرستان
به مناسبت هفته نیروی انتظامی؛

نقش نماز در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در کارگروه تخصصی لرستان بررسی شد

ه گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، دوم مهرماه، همزمان با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، کارگروه تخصصی بررسی نقش نماز در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با حضور مسئولان استانی در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد.

این نشست تخصصی به ریاست سعید پورعلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی مدیر ستاد اقامه نماز استان و جمعی از مدیران دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی تشکیل شد تا راهکارهای بهره‌گیری از ظرفیت‌های دینی در کاهش ناهنجاری‌های رفتاری مورد ارزیابی قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در این جلسه با تأکید بر کارکرد بازدارنده فرایض دینی تصریح کرد که نماز پایدارترین عامل مصونیت‌بخش در برابر ناهنجاری‌هاست و تقویت باورهای معنوی در میان اقشار مختلف جامعه، ضریب سلامت روانی را ارتقا می‌دهد. وی با اشاره به تقارن این کارگروه با هفته نیروی انتظامی خاطرنشان کرد که تأمین امنیت پایدار بدون کار پیوسته فرهنگی ناممکن است و اگر فرهنگ اقامه نماز در جامعه نهادینه شود، بار ناشی از جرایم و اقدامات سلبی به حداقل می‌رسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی مدیر ستاد اقامه نماز استان نیز با تشریح اثرات عینی نماز در انضباط فردی و اجتماعی اظهار داشت که تمسک به نماز مانع بنیادین در برابر انحرافات اخلاقی و رفتاری است. وی تأکید کرد که مهار آسیب‌های نوظهور نیازمند ورود میدانی همه متولیان است و دستگاه‌های عضو کارگروه باید بسترهای اقامه نماز اول وقت و ترویج آموزه‌های آن را در محیط‌های عمومی، آموزشی و اداری فراهم کنند.

در پایان این نشست، اعضای کارگروه به بیان دیدگاه‌ها پیرامون تدوین برنامه‌های مشترک پیشگیرانه پرداختند و بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در اجرای طرح‌های آموزشی و تربیتی نماز تأکید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به مناسبت هفته نیروی انتظامی؛
دکمه بازگشت به بالا