اخبارزنجان

جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه سراسری زنجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز زنجان، جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه سراسری، ظهر روز چهارشنبه بیست‌ودوم مهرماه، به ریاست جلال صبا، رئیس دانشگاه، و با حضور حجت‌الاسلام محمدی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، حجت‌الاسلام قره‌داغی، رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، حجت‌الاسلام باقری، روحانی دانشگاه، معاونان و اعضای شورای اقامه نماز برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام باقری گزارشی از روند فعالیت‌های نمازی و فرهنگی دانشگاه ارائه کرد و به تشریح اقدامات انجام‌شده در راستای ترویج فرهنگ نماز و توسعه برنامه‌های فرهنگی و دینی در محیط دانشگاه پرداخت.

در ادامه، حجت‌الاسلام محمدی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، ضمن قدردانی از همکاری و تعامل مطلوب مسئولان دانشگاه با ستاد اقامه نماز، از روند اجرایی مطلوب اقامه نماز جماعت در این مجموعه بزرگ علمی و آموزشی تقدیر کرد.

وی با اشاره به نتایج ارزیابی‌های ستاد اقامه نماز از عملکرد دستگاه‌های اجرایی، کسب امتیاز قابل تقدیر این دانشگاه را نشان‌دهنده توجه مسئولان به توسعه فعالیت‌های نمازی و فرهنگی دانست و بر ضرورت استمرار این روند و ارتقای سطح برنامه‌های مرتبط با اقامه نماز تأکید کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در تشریح رسالت این ستاد اظهار داشت: رسالت ستاد اقامه نماز، پایش و نظارت بر وضعیت اقامه نماز و پیش‌بینی و فراهم‌سازی تمهیدات متناسب با شأن و جایگاه این فریضه الهی در مجموعه‌های دولتی جمهوری اسلامی ایران است.

حجت‌الاسلام محمدی افزود: در همین راستا، به‌عنوان خادم نماز، از مدیران و مسئولان دانشگاه درخواست دارم در حد امکان در نمازهای جماعت دانشگاه حضور یابند؛ چراکه حضور مسئولان در صفوف نماز جماعت می‌تواند زمینه‌ساز رونق بیشتر و برگزاری باشکوه‌تر این فریضه الهی در محیط دانشگاه شود.

وی با اشاره به اهمیت نقش الگویی مدیران در ترویج فرهنگ نماز، این اقدام را مصداق عمل به آیه شریفه «الَّذِينَ إِن مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ» دانست و بر ضرورت توجه مسئولان به جایگاه نماز در برنامه‌های مدیریتی و فرهنگی تأکید کرد.

معرفی اپلیکیشن «نماز من» و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و فناوری‌های نوین از دیگر محورهای مطرح‌شده در این نشست بود.

مدیر ستاد اقامه نماز استان با اشاره به طراحی و توسعه سوپر اپلیکیشن «نماز من» از سوی ستاد اقامه نماز کشور، بر ضرورت معرفی این برنامه کاربردی به جامعه دانشگاهی تأکید کرد.

وی در همین راستا از مسئولان دانشگاه خواست با همکاری ستاد اقامه نماز، چاپ پوستر و نصب آن در تابلوهای اعلانات دانشکده‌ها را در دستور کار قرار دهند تا زمینه آشنایی بیشتر استادان، کارکنان و دانشجویان با قابلیت‌ها و امکانات این برنامه فراهم شود.

در بخش دیگری از جلسه، مسائل، مشکلات و نیازهای نمازخانه دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای شورا درباره راهکارهای بهبود امکانات و فراهم‌سازی شرایط مناسب‌تر برای اقامه نماز جماعت تبادل نظر کردند.

این جلسه با تأکید بر تقویت تعامل میان دانشگاه و ستاد اقامه نماز، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و نمازی، بهبود امکانات نمازخانه و فراهم‌سازی زمینه حضور پررنگ‌تر دانشگاهیان در نماز جماعت به کار خود پایان داد. جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه سراسری زنجان برگزار شد جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه سراسری زنجان برگزار شد جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه سراسری زنجان برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا