اخبارزنجان

تبیین پیام مقام معظم رهبری در جلسه شورای اقامه نماز شهرستان خدابنده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان زنجان، جلسه شورای اقامه نماز شهرستان خدابنده صبح روز دوشنبه چهارم آبان‌ماه، به ریاست، کرد، معاون فرماندار و با حجت الاسلام موسوی امام جمعه شهرستان، ابراهیمی دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان، مدیران و مسئولین ادارات شهرستان و جمعی از ائمه جماعات ادارات، برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام موسوی، به تبیین و تشریح پیام مقام معظم رهبری به اجلاس سراسری نماز کشور پرداخت و با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ اقامه نماز، خواستار توجه جدی مدیران و مسئولان به توسعه و تقویت جایگاه نماز در دستگاه‌های اجرایی شد.

وی با اشاره به نقش اساسی نماز در ارتقای معنویت، تقویت ارزش‌های دینی و اصلاح رفتار فردی و اجتماعی، اظهار داشت: اقامه نماز باید به‌عنوان یکی از اولویت‌های فرهنگی در مجموعه‌های اداری مورد توجه قرار گیرد و مدیران با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه حضور و مشارکت کارکنان در نماز جماعت را فراهم کنند.

امام جمعه شهرستان همچنین بر ضرورت فراهم‌سازی امکانات مناسب برای اقامه نماز در ادارات، توجه به کیفیت برگزاری نماز جماعت، همکاری و تعامل مسئولان دستگاه‌های اجرایی با ستاد اقامه نماز و بهره‌گیری از ظرفیت ائمه جماعات برای تبیین معارف دینی تأکید کرد.

در ادامه جلسه، بر مسئولیت مدیران دستگاه‌های اجرایی در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ نماز و لزوم پیگیری برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی در این حوزه تأکید شد. همچنین تعامل و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت‌های موجود شهرستان برای نهادینه‌کردن فرهنگ اقامه نماز از جمله موضوعات مورد توجه در این نشست بود.

در پایان این جلسه، حاضران با حضور در نماز جماعت، نماز ظهر و عصر را به‌صورت جماعت اقامه کردند.برگزاری جلسه شورای اقامه نماز شهرستان خدابنده برگزاری جلسه شورای اقامه نماز شهرستان خدابنده برگزاری جلسه شورای اقامه نماز شهرستان خدابنده برگزاری جلسه شورای اقامه نماز شهرستان خدابنده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا