اخبارزنجان

بازدید و پیگیری مصوبات نمازی در فرمانداری زنجان

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز زنجان، ظهر روز دوشنبه یازدهم آبان‌ماه، حجت‌الاسلام محمدی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، به همراه حقیقی، معاون اداری و مالی استاندار و جعفری معاون اجتماعی، ضمن بازدید از فرمانداری و حضور در نماز جماعت این مجموعه، با کاظمی، فرماندار زنجان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، مصوبات جلسات گذشته شورای اقامه نماز فرمانداری، روند اجرایی و نحوه پیگیری آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. همچنین درباره علت برگزار نشدن جلسات شورای اقامه نماز فرمانداری در سال جاری و ضرورت برگزاری جلسه جدید برای پیگیری مصوبات پیشین بحث و تبادل نظر شد.

حقیقی، معاون استاندار، با اشاره به مسئولیت‌های متعدد و حجم بالای فعالیت‌های فرمانداری و به‌ویژه کمبود نیروی انسانی، اظهار داشت: پیگیری و نظارت بر وضعیت اقامه نماز جماعت در هشت دستگاه اجرایی شهرستان نیز از جمله مسئولیت‌های مجموعه فرمانداری است؛ با این حال، تراکم برنامه‌های کاری و تداخل برخی جلسات با وقت نماز، موجب شده است برگزاری منظم جلسات و پیگیری امور مرتبط با نماز با دشواری‌هایی همراه شود.

وی در ادامه بر ضرورت پیگیری جدی این موضوع و اتخاذ تدابیر لازم برای رفع موانع موجود در برگزاری منظم نماز جماعت و حضور مسئولان و کارکنان در این فریضه الهی تأکید کرد و آمادگی استانداری را برای همکاری همه‌جانبه در این زمینه اعلام داشت.

در ادامه، حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به اهتمام شهید آیت‌الله رئیسی به اقامه نماز اول وقت، حتی در جریان دیدار رسمی با رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، و همچنین تأکیدات “رهبر (شهید)”در اهمیت امر اقامه نماز، اظهار داشت: انتظار می‌رود فرماندار شهرستان با توجه به جایگاه حقوقی خود به‌عنوان رئیس شورای اقامه نماز شهرستان، شخصاً در نماز جماعت مجموعه حضور فعال و مستمر داشته باشد.

وی افزود: تجربه نشان داده است هرگاه مسئول ارشد یک مجموعه در نماز جماعت حضور و اهتمام جدی نداشته باشد، به‌طور طبیعی انگیزه و رونق لازم برای برپایی نماز جماعت در آن مجموعه نیز کاهش می‌یابد. بنابراین انتظار می‌رود مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی، علاوه بر توجه به توصیه‌های دینی و تأکیدات خداوند متعال درباره اقامه نماز، خود پیشگام این فریضه الهی باشند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان همچنین درخواست کرد فرماندار در کنار حضور مستمر در نماز جماعت فرمانداری، در نماز جماعت سایر دستگاه‌های اجرایی شهرستان نیز حضور یابد؛ چراکه این اقدام علاوه بر برکات معنوی، نقش مؤثری در ترویج فرهنگ اقامه نماز و ایجاد انگیزه در میان مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی خواهد داشت.

این نشست با تأکید بر ضرورت توجه جدی مدیران به اقامه نماز جماعت، رفع موانع موجود و اجرای مصوبات نمازی با همکاری فرمانداری و استانداری به پایان رسید.دیدار و پیگیری مصوبات نمازی در فرمانداری زنجان دیدار و پیگیری مصوبات نمازی در فرمانداری زنجان دیدار و پیگیری مصوبات نمازی در فرمانداری زنجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا