اخبارتهران
مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران:

رابطین اقامه نماز باید تسهیلگر، هماهنگ‌کننده، ایده‌پرداز و پیشران نماز و معنویت در دانشگاه‌ها باشند

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان تهران، سید قوام‌الدین مهدوی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، روز دوشنبه یازدهم آبان ماه، در نشست رابطین اقامه نماز دانشگاه‌های استان، تقویت نقش‌آفرینی رابطین نماز دانشگاه ها را از الزامات ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در محیط‌های دانشگاهی دانست.

مهدوی در این نشست، دانشگاه را یکی از مهم‌ترین محیط‌های شکل‌گیری هویت فکری، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان به‌عنوان نسل نو دانست و با اشاره به اهمیت شناخت ویژگی‌های شناختی، عاطفی، اجتماعی و رسانه‌ای دانشجویان، بر ضرورت طراحی برنامه‌های متناسب با نیازها و اقتضائات این نسل تأکید کرد.

وی با تبیین نیازهای معنوی دانشجویان، پنج محور اساسی شامل نیاز به معنا و هدفمندی، آرامش و امید، شناخت و اقناع، ارتباط عاطفی و معنوی و تعلق و مشارکت اجتماعی را برشمرد و ارتباط این نیازها با فریضه نماز را تشریح کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران در ادامه، شناخت وضعیت موجود اقامه نماز در دانشگاه‌ها، شناسایی مسائل ،موانع و نیازهای نمازی و معنوی دانشجویان، استادان و کارکنان را از مهم‌ترین وظایف رابطین اقامه نماز برشمرد.

وی همچنین بر ضرورت جلب مشارکت تشکل‌های دانشجویی، استادان و کارکنان در برنامه‌های اقامه نماز، طراحی و اجرای برنامه‌های متناسب با شرایط فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها، برقراری ارتباط مؤثر با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت‌های دانشگاه و ستاد اقامه نماز استان و نیز ارزیابی میزان تحقق برنامه‌ها و سنجش نتایج و آثار آن‌ها تأکید کرد.

مهدوی با تأکید بر لزوم تحول در رویکردهای اجرایی و برنامه‌ریزی در حوزه نماز دانشگاه‌ها، اظهار داشت: رابط اقامه نماز باید نقش یک تسهیلگر، هماهنگ‌کننده، ایده‌پرداز و پیشران معنویت و نماز را در دانشگاه ایفا کند و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، زمینه مشارکت فعال دانشگاهیان، به‌ویژه دانشجویان، را در ترویج فرهنگ اقامه نماز فراهم سازد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، تشکیل شورای اقامه نماز در دانشگاه‌ها و تبادل توافقنامه برنامه‌های ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز با ستاد اقامه نماز استان تهران را از الزامات تقویت برنامه‌های نمازی در محیط‌های دانشگاهی دانست و بر ضرورت پیگیری و اجرای مؤثر این برنامه‌ها تأکید کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران همچنین استمرار نشست‌های رابطین اقامه نماز دانشگاه‌ها را زمینه‌ساز هم‌افزایی، تبادل تجربیات و ارتقای اثربخشی برنامه‌های نمازی دانست.

در پایان این نشست، مهدوی در گفت‌وگویی صمیمانه با رابطین اقامه نماز دانشگاه‌های استان، به پرسش‌ها ی آنان پاسخ داد و بر استمرار تعامل و همکاری برای تحقق اهداف ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه‌ها تأکید کرد.

جلسه رابطین نماز در داشنگاه های استان تهران با حضور سیدقوام الدین مهدوی

جلسه رابطین نماز در داشنگاه های استان تهران با حضور سیدقوام الدین مهدوی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران:
دکمه بازگشت به بالا