
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، جشن تکلیف دو هزار دانش آموز به صورت همزمان در مصلای شهرستان بروجرد با حضور امام جمعه این شهرستان و همچنین مسئولین آموزش و پرورش استان در تاریخ بیست و هفتم ماه برگزارشد.
امام جمعه شهرستان بروجرد در مراسم این جشن تکلیف اظهار داشت: در نظام تربیتی آموزشی ایران اسلامی یكی از اقدامات برای آشنایی نوجوانان با راه ورسم زندگی معنوی برگزاری جشن تكلیف است، برنامه ای كه آغازگر یك حركت منسجم برای گام برداشتن در مسیر ارزش های دینی و معنوی محسوب می شود.
وی گفت: به تكلیف رسیدن، یك عید است، زیرا از نظر عقلي و جسمي دختران و پسران به حدي رسیده اند كه خداوند به آنان دستور مي دهد و آنها نیز خوشحالندكه خواسته ها و دستورهاي او را اطاعت كنند و بنده شایسته او به حساب آیند.
وی تصریح کرد: دانش آموزان با برگزاری جشن های گروهی به نام جشن تكلیف، نعمت هاي خدا را گرامي مي دارند و این روز بزرگ را كه در آن به سن تكلیف رسیده اند را به عنوان یك روز پرشكوه و خاطره اي به یادماندني به یاد مي سپارند و همچنین در دین اسلام، در صورتي انسان موظف است دستورهاي دیني و واجبات را انجام دهد و حرام ها را ترك كند كه دارای شرایطی تكلیف چون بلوغ، عقل ، علم و قدرت باشد.






