اخبارکرمان

کارگاه آموزشی سبک زندگی فاطمی در مدار نماز و معنویت در شهرستان ریگان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان، سلسله کارگاه های آموزشی سبک زندگی فاطمی در مدار نماز و معنویت روز پنج شنبه بیست و دوم آبان ماه با حضور و تدریس حجت الاسلام صنعتی زاده در شهرستان ریگان تشکیل شد.

حجت الاسلام نازلی دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان ریگان در این خصوص  گفت: «این سلسله برنامه‌ها با هدف تبیین الگوی فاطمی در تربیت اسلامی و ارتقای هویت دینی دانش‌آموزان، والدین و مربیان برگزار شد تا پیوند عمیق میان *معنویت، خانواده و آموزش* در پرتو نماز تقویت شود.»

نازلی ضمن قدردانی از حضور دکتر صنعتی‌زاده به‌عنوان سخنران علمی افزود: «تحول واقعی در تعلیم و تربیت، در گرو عبور از نظام‌های تنبیه و تشویق و حرکت به‌سوی تربیت مبتنی بر هویت و شخصیت‌سازی است؛ همان‌گونه که حضرت زهرا(س) در سیره خود، تربیت را بر همدلی، مشورت و عمل صالح بنیان نهادند.»

وی تأکید کرد: «سبک زندگی فاطمی، نه یک شعار فرهنگی، بلکه روشی برای زیستن آگاهانه در پرتو ایمان و مسئولیت اجتماعی است.»

لازم به یادآوری است این سلسله کارگاه‌ها با استقبال گسترده فرهنگیان و خانواده‌ها، به‌همت ستاد اقامه نماز شهرستان ریگان و قرارگاه جهادی نورالمبین و با مشارکت اداره آموزش‌وپرورش و همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ریگان برگزار گردید.

 برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی در مدار نماز و معنویت در ریگان

 برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی در مدار نماز و معنویت در ریگان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا