اخبارالبرز

نماز لیلة الدفن برای امام شهید و خانواده ایشان در استان البرز برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، از برگزاری نماز لیلة الدفن برای امام شهید و خانواده ایشان امشب، هجدهم تیرماه، پس از اقامه نماز جماعت عشا در مساجد استان خبر داد.

وی با اشاره به فضیلت و جایگاه این عمل عبادی اظهار کرد: نماز لیلة الدفن از اعمال مستحب و مورد تأکید در معارف اسلامی است که با نیت اهدای ثواب به درگذشتگان اقامه می‌شود و موجب طلب رحمت و مغفرت الهی برای آنان خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی درباره شیوه اقامه نماز لیلة الدفن توضیح داد: این نماز دو رکعت است؛ در رکعت نخست پس از قرائت سوره مبارکه حمد، آیةالکرسی و در رکعت دوم پس از سوره حمد، ده مرتبه سوره مبارکه قدر قرائت می‌شود. پس از پایان نماز نیز چنین دعا می‌شود: «اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَابْعَثْ ثَوابَها إِلیٰ قَبْرِ فُلانِ ابْنِ فُلان».

مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز در ادامه افزود: اگرچه نماز لیلة الدفن را می‌توان در هر زمان از شب اول قبر، از ابتدای شب تا طلوع فجر، به‌جا آورد، اما بر اساس سفارش‌های دینی، بهترین زمان اقامه آن پس از نماز عشا است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی در پایان گفت: مستحب است برای هر میت یک نماز جداگانه خوانده شود و البته نماز مشترک برای چند میت نیز به امید ثواب مانعی ندارد.

سیدعلی‌ فرزند سیدجواد (امام شهید امت‌اسلامی)

سیده بشری فرزند سیدعلی (دختر امام)

مصباح‌الهدی فرزند محمدباقر (داماد امام)

زهرا فرزند غلامعلی (عروس امام)

زهرا فرزند محمدجواد (نوه امام)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا