اخبارلرستان

دوره آموزشی نماز ویژه مدیران و مسئولین فرهنگی مراکز صنعتی شهرستان الیگودرز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، نشست هم اندیشی با مدیران و مسئولین مراکز صنعتی شهرستان الیگودرز با حضور حجت الاسلام و المسلمین سر لک امام جمعه شهرستان، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا مرادی دبیر اقامه نماز شهرستان روز چهارشنبه بیست و دوم اسفند ماه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین مرادی گفت: در برخی مراکز نمازخانه وجود دارد ولی نماز جماعت برگزار نمی شود و در برخی دیگر اصلا نمازخانه ای وجود ندارد لذا باید پیگیری های لازم در زمینه راه اندازی و ساخت نمازخانه در این مراکز انجام شود.

وی به برگزاری نشست ها اشاره کرد و گفت: نشست با کارگران در مراکز صنعتی شهرستان الیگودرز و برگزاری جلسات رفع شبهه را در دستور کار قرار دهید.

دبیر ستاد اقامه نماز ادامه داد و اظهار کرد: برگزاری دوره آموزشی شیوه های دعوت به نماز در جذب نسل نو از اهم می باشد.

وی فراهم سازی زمینه های دعوت نسل نو به نماز را از وظایف مسئولین مراکز خواند و بیان داشت: برگزاری دوره شیوه دعوت فرزندان به نماز برای کارکنان قدم اول در زمینه سازی دعوت نسل نو به نماز است.

مرادی افزود: واحدهای اقتصادی در ضمن اینکه به فکر اقتصاد کارخانه خود و بهره وری می‌باشند، باید به فکر مسائل معنوی کارکنان نیز باشند یعنی در زمینه کارگران و کارکنان باید به فکر این باشند که در انجام امور دینی بالاخص نماز با مشکل خاصی برخورد نداشته باشند.

وی ادامه داد و گفت: اقامه نماز جماعت، داشتن نمازخانه زیبا و در شأن، فضا سازی معنوی مناسب و استفاده از اساتید مجرب در بحث نماز از اموری است که معنویت را برای کارکنان ایجاد می کند.

در این دوره آموزشی هر یک از رابطین و یاوران نماز کارخانجات و مراکز صنعتی به ارائه دیدگاه ها و نظرات راهبردی خود در خصوص برگزاری هرچه بهتر و باشکوه تر نماز در محیط های کاری پرداختند.

 دوره آموزشی نماز ویژه مدیران و مسئولین فرهنگی مراکز صنعتی شهرستان الیگودرز  دوره آموزشی نماز ویژه مدیران و مسئولین فرهنگی مراکز صنعتی شهرستان الیگودرز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا