همایش سالانه نماز سپاه امام رضا(ع) در مشهد مقدس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، همایش نماز سپاه امام رضا(ع) با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان، نماینده ولی فقیه در سپاه، روحانیون و دیگر فرماندهان در روز سه شنبه سی دی ماه برگزار شد.
در ابتدا مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا(ع) نکاتی را در مورد جایگاه و نقش نماز در زندگی اشاره کرد و همچنین در مورد نقش نماز در زندگی دنیایی و آخرتی و نماز در نگاه پیامبر(ص) و ائمه اطهار را بازگو کرد.
در ادامه این همایش حجت الاسلام و المسلمین سبحانی نیا مدیر ستاد اقامه نماز خراسان رضوی در سخنان کوتاهی یادآور شد: مجموعه برادران روحانی در سپاه خراسان و مدرسینی که در مرکز تخصصی نماز حضور دارند با ایجاد تعامل و هم افزایی می تواند در راستای تبلیغ نماز و تولید محتواهای نمازی کمک کند.
وی ادامه داد: روحانیونی که در نهاد نمایندگی با گروه ها و سنین مختلفی حضور دارند لازم است در این تعامل و هم فکری محتواهای مختلف با شیوه های گوناگونی را تهیه و در زمان های مناسب در قالب کارگاه های آموزشی یا مسابقات مختلف انجام گیرد.
سبحانی نیا در پایان چند پیشنهاد را ارائه کرد و افزود: از میان روحانیون و غیر روحانیون که در سپاه فعالیت می کنند افراد علاقه مند، دغدغه مند و توانمند را شناسایی و دوره های تخصصی نماز و مهدویت را برای آن ها اجرا کرد تا این مجموعه بتواند با شیوه های مناسب گفتمان نماز مهدویت و قرآن را بازگو کند.








