
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، در ظهر اربعین حسینی هم زمان با سراسر کشور مردم مؤمن، شهید پرور و ولایت مدار استان اصفهان با حضور پرشور در مصلی ها، مساجد و تکیه های عزاداری، نماز ظهر اربعین را با شکوهی خاص به جماعت اقامه کردند.
این مراسم معنوی، با حضور عاشقان اهل بیت علیهمالسلام، جلوه ای از همبستگی، عشق به سیدالشهدا علیه السلام و تجدید عهد با آرمان های قیام عاشورا بود.
با بلند شدن صدای اذان ظهر در دل شهرهای استان، دل های مشتاق و عزادار اباعبدالله الحسین علیه السلام را به سجدهای عاشقانه فراخواند و مردم در گوشه و کنار استان به اقامه نماز ظهر اربعین ایستادند.
نمازگزاران با چشمانی اشک بار و دل هایی لبریز از محبت حسینی، در صفوفی منظم و وحدتآفرین، نماز ظهر را اقامه کرده و نمازی که نه تنها عبادت، بلکه بیعتی دوباره با راه روشن امام حسین علیهالسلام است را بجا آوردند.
نماز با شکوه ظهر اربعین حسینی در گلستان شهدای اصفهان به امامت آیت الله سید ابوالحسن مهدوی عضو خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اصفهان و در شهرستان ها و شهر ها به امامت ائمه جمعه و در روستاها توسط روحانیون مستقر اقامه شد.
مردم شهید پرور اصفهان با پیاده روی به سمت امام زادگان حضرت زینب سلام الله علیها زینبیه و امام زاده شاه کرم فرودگاه و گلستان شهداء یاد پیاده روی اربعین حسینی را زنده نگاه داشته و با اقامه نماز ظهر اربعین، عهد خود با قافله عشق حسینی را زنده نگه داشتند.
اقامه نماز ظهر اربعین در استان اصفهان، نمادی از زنده بودن پیام عاشورا و استمرار راه نورانی ولایت است، راهی که با نماز آغاز میشود و با شهادت به اوج میرسد.