
به گزارش روابطعمومی ستاد اقامه نماز قم، آیین بهرهبرداری و اقامه نخستین نماز جماعت در مسجد در حال احداث حضرت فاطمه زهرا(س)، ظهر روز دوشنبه، سوم آذرماه، همزمان با سالروز شهادت این بانوی بزرگوار با حضور آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی برگزار شد.
آیتالله فاضل لنکرانی پس از اقامه نماز در سخنانی به جایگاه بیبدیل حضرت فاطمه زهرا(س) نزد پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و گفت: «مرتبت حضرت زهرا(س) نزد پیامبر(ص) چنان رفیع بود که آن حضرت در دوران کودکی دستان ایشان را میبوسید و محبت ویژهای نسبت به ایشان ابراز میکرد؛ تا جایی که گاه شگفتی اطرافیان را برمیانگیخت.»
وی با تأکید بر اینکه «مسجد خانه خداست»، افزود: «ارتباط انسان با مسجد، پیوند او با عالم آخرت است. برداشتن کوچکترین گامی در مسیر آبادانی مسجد، در عالم آخرت منشأ نورانیت، رفعت و بهرهمندی معنوی برای انسان خواهد بود.»
آیتالله فاضل لنکرانی با دعوت مردم به حضور گسترده در نمازهای جماعت بیان کرد: «نماز جماعت را باشکوه برگزار کنید. مخاطب آیه شریفه «إِنَّمَا یَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ…» تنها سازندگان مسجد نیستند؛ هرکس با حضور خود موجبات رونق و احیای مسجد را فراهم سازد، مصداق این آیه الهی خواهد بود.»
وی در ادامه با اشاره به سخن امیرالمؤمنین علی(ع) درباره اهل مسجد اظهار کرد: «حضرت علی(ع) میفرماید فردی که با مسجد انس و رفتوآمد دارد، هر بار دانشی تازه میآموزد و برادری مییابد که او را در مسیر دینداری و کسب معرفت یاری میرساند.»
آیتالله فاضل لنکرانی در پایان با بازدید از روند ساخت مسجد، بر ضرورت مشارکت مردم محلی برای تسریع در تکمیل این مجموعه تأکید کرد.
لازم به ذکر است مسجد حضرت فاطمه زهرا(س)، از جمله مساجد تحت حمایت مجمع خیرین مسجدساز استان است که آیین کلنگ زنی آن با حضور آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین در فروردین ماه ۱۴۰۲ برگزار شده است.
اخبار مرتبط:









