بیعت خادمان ساحت مقدس قرآن و اقامه نماز و مهدویت با رهبر معظم انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز، در بیانیه ای، بیعت خادمان ساحت مقدس قرآن و اقامه نماز و مهدویت با رهبر معظم انقلاب اسلامی را اعلام کرد.
متن بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با شکرگزاری به درگاه خداوند حکیم انتخاب حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای مد ظله العالی به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی توسط مجلس خبرگان برای ملت بزرگ ایران و آزادگان جهان موهبتی مبارک و امید آفرین است.
ان شاءالله خلف صالح امام شهید انقلاب اسلامی راه درخشان امام راحل و والد بزرگوار را با حکمت و عزت تداوم می دهد و حرکت انقلاب اسلامی را باذن الله شکوفا می کند و از جایگاه با رفعت ولی فقیه اسباب سعادت مادی و معنوی مردم وفادار و مومن در پرتو قرآن و عترت و سنت رسول الله صلی الله علیه و آله را فراهم می آورد.
خادمان ساحت مقدس قرآن و اقامه نماز و مهدویت مراتب بیعت خود را با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای متع الله المسلمین بطول بقائه اعلام می دارند.
از آحاد ملت شریف درخواست می کنیم تا با وحدت و همدلی به ولی امر مسلمین اقتدا کنند و با دفع فتنه امپریالیسم و صهیونیسم راه پیشرفت کشور را هموار سازند.
تعیین رهبر در مطلع لیالی قدر با رایحه قدسی امام علی بن ابی طالب علیه السلام نشانه ای از تفضل الهی است و به یاری خدا زمینه ساز تحول و تعالی در آینده ایران سرافراز قلمداد میشود.
سیداحمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز
نیمه شب نوزدهم ماه مبارک رمضان
مطابق ۱۸ اسفند ۱۴۰۴



