اخباربوشهر

از فعالان نماز صدا و سیمای بوشهر تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان بوشهر  صبح روز دوشنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه، از فعالان رسانه در عرصه ترویج نماز با حضور مدیر کل  صدا و سیمای استان تقدیر بعمل آمد.

حجت الاسلام خشنود مدیر ستاد اقامه نماز استان در این جلسه، ضمن قدردانی از فعالیت‌های صداوسیما در گسترش فرهنگ اقامه نماز، برای تولید برنامه‌ای با موضوع نماز از صداوسیما درخواست همکاری کرد.

وی همچنین با اشاره به آغاز فعالیت مشاور امور بانوان و خانواده در ستاد اقامه نماز استان‌ها اعلام کرد: هر نهاد از جمله صداوسیما باید مشاور امور بانوان برای ستاد اقامه نماز خود معرفی کند و فرد معرفی‌شده باید در جلسات اندیشه‌ورز ستاد اقامه نماز استان حضور یابد.

وی با توجه به برگزاری اجلاس نماز در گیلان بیان کرد: ضروری است در استان بوشهر نیز در این زمینه اطلاع‌رسانی لازم صورت گیرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان بوشهر تاکید کرد: ضروری است همکاری رسانه‌ها با ستاد اقامه نماز برای ترویج فرهنگ اقامه نماز گسترش یابد.

حیدری مدیرکل صداوسیمای استان بوشهر نیز با ارائه گزارشی از فعالیت‌های رسانه استانی در حوزه نماز گفت: در حوزه صدا هر روز برنامه‌های اذان‌گاهی در سه نوبت با محوریت اهمیت نماز اول وقت پخش می‌شود. در سیما نیز افزون بر محتواهای معمول، بخش معرفی مساجد را پیش از اذان در دستور کار قرار داده‌ایم از سال گذشته پخش زنده نماز جماعت از نقاط مختلف را شروع کرده‌ایم.

وی افزود: حوزه خبر و فضای مجازی نیز تلاش کرده‌اند، با تولید محتواهای مختلف به فرهنگسازی در زمینه اقامه نماز گام بردارند.

حیدری پیشنهاد کرد: با کسب تجربه از پویش موفق ایران جوان بمان، پویشی با همکاری ستاد اقامه نماز، صداوسیما و آموزش و پرورش برای گسترش فرهنگ اقامه نماز راه‌اندازی شود.

مدیرکل صداوسیما استان بوشهر با اعلام آمادگی برای اطلاع‌رسانی در خصوص اجلاس نماز، بر تولید محتواهای مختلف با موضوع نماز در برنامه‌های پر مخاطب تاکید کرد.

در پایان از فعالان رسانه در حوزه نماز قدردانی شد.

 

تقدیر از فعالان رسانه بوشهر

تقدیر از فعالان رسانه بوشهر

تقدیر از فعالان رسانه بوشهر تقدیر از فعالان رسانه بوشهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا