اخبارمرکزی

امر نماز باید جدی گرفته شود و در رأس همه کارها باشد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی، جلسه شورای اقامه نماز استان روز سه شنبه پنجم دی ماه با حضور آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اراک، فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، مجتبی آل یاسین معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، حجت الاسلام علی رودبارانی مدیر ستاد اقامه نماز استان و سایر اعضاء در محل سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد.

در این جلسه آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی با اشاره به اهمیت اقامه نماز، بیان کرد: امر نماز باید جدی گرفته شود و در یک زنجیره به هم وابسته نسبت به نماز احساس مسئولیت کنیم و از آن محافظت کنیم و مسئله اقامه نماز را رأس همه کارهای خود در استان قرار دهیم.

وی گفت: نماز یک تکلیف واجب بر انسان های با ایمان است و باید توسط بخش های گوناگون از جمله رحانیون، ادارات، کارخانجات، مدارس و خانواده ها جدی گرفته شود، نماز شوخی بردار نیست چرا که آخرت خود را اقامه نماز تضمین می کنیم، پس نباید نسبت به نماز بی تفاوت باشیم چون که در قیامت باید پاسخگو باشیم و به نحوی برای اقامه فریضه نماز برنامه ریزی کنیم که ان شاالله در این دنیا نمره قبولی را بگیریم.

امام جمعه اراک گفت: مسجد دارای هویت است و باید کانون مرکزی قرار گیرد و همه اقدامات بر مدار آن تشکیل شود و ۲۴ نقطه در سطح استان نیازمند مسجد، شناسایی شده که ۱۰ نقطه در اراک و بقیه در سطح شهرستان ها است.

وی در خصوص ضرورت ساخت مسجد در شهرها و شهرک های جدید الاحداث مطالبی را بیان کرد و گفت: ساخت مسجد در طرح ملی۸۱۰۰ واحدی مسکن مهر اهمیت زیادی دارد و حتما باید مورد توجه قرار گیرد و قبل از اجرای برای ساخت، زمین مناسب برای این کار در نظر گرفته شود که بعدا به مشکل بر نخوریم و در صورت نیاز می توان از ظرفیت حوزه خاتم الانبیاء (ص) و زمین های این حوزه برای ساخت مسجد استفاده کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بر حضور فعال امام جماعت در مساجد تاکید کرد و گفت: تربیت و آموزش دینی برای اقامه نماز بین همه آحاد جامعه نیز بسیار مهم است، اقدامات لازم برای حضور فعال امام جماعت در مساجد نیز پیش بینی شود، چرا که با وجود هزینه های زیادی که برای ساخت می شود اکثر این اماکن از داشتن امام جماعت محروم هستند.

وی افزود: برای جذب جوانان و نوجوان به مساجد باید خدمتگزاران سالم و با وفا تربیت کنیم که دلسوز امر تعلیم و تربیت دینی باشد و عامل خوبی برای ایجاد انگیزه نوجوانان برای حضور در مسجد باشند، که این کار احتیاج به برنامه ریزی بلند مدت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا