اخبارایلام

بسیاری از روستاهای ایلام نیازمند ساخت مسجد هستند/ نمازخانه مدارس، باید زیباترین مکان مدرسه باشد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان ایلام، مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام گفت: بسیاری از روستاهای استان نیازمند ساخت مسجد هستند و اولویت ستاد با مناطق محروم استان است.

فیض‌الله رضایتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: کمک‌های مردمی و حضور خیران برای ساخت مسجد در مناطق محروم استان وجود دارد اما تا رسیدن به وضعیت مطلوب هنوز فاصله داریم و باید بتوانیم بستر مناسب برای اقامه نماز در این مناطق را فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ستاد اقامه نماز با ارائه محصولات فرهنگی، کتاب و بازی‌های کودکان و همچنین فرشینه کردن مساجد و نمازخانه‌های مناطق محروم، سعی در مناسب‌سازی بستر اقامه نماز داشته است اما در این راه باید همه به کمک بیایند و مشارکت کنند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام با اشاره به اهمیت مناسب‌سازی نمازخانه‌های مدارس استان ادامه داد: اقامه نماز در مدارس بسیار مهم است و ما معتقدیم نمازخانه مدارس باید زیباترین مکان مدرسه باشد و از فرش مناسب، رنگ‌آمیزی خوب و تجهیزات برخوردار باشد.

رضایتی با اشاره به دهه ترویج فرهنگ نماز گفت: در این دهه که از ۲۱ تا ۳۰ مرداد ادامه دارد، سعی می‌کنیم نماز و مسجد را بیش از پیش در جامعه مورد توجه قرار دهیم و معتقدیم اقامه نماز باید به‌صورت قلبی و دلی باشد تا تأثیر آن در همه شئون جامعه متبلور شود.

منبع: ایسنا

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا