اخبارایلام

نشست‌های تخصصی نماز ویژه دانشجویان در ایلام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان ایلام، سلسله نشست دانشجویی نماز در قالب گفتمان های نقد نظر و تبیین نماز، در روزهای دوم تا سیزدهم اردیبهشت ماه، با حضور و تدریس حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی از اساتید اعزامی از مرکز تخصصی نماز قم  در محل دانشگاه فرهنگیان  برگزار شد.

رضایتی مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن اشاره به برگزاری نشست‌های نماز دانشجویی در قالب گفتمان های نقد نظر و تبیین نماز گفت: اولین نشست دانشجویی نماز در سال ۱۴۰۴ ستاد اقامه نماز استان در نظر دارد، با همکاری نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان در طول سال جاری در تمامی دانشگاه‌های استان، نشست های دانشجویی نماز در قالب گفتمان های نقد نظر و تبیینی با موضوع نماز را با حضور اساتید مرکز تخصصی نماز کشور و صاحب نظران  بومی استان برگزار کند.

وی افزود: به واقع ستاد اقامه نماز به معنای برپایی و برگزاری نماز اول وقت در فضای نمازخانه و مسجد نیست. بلکه باید افرادی که به سمت نماز به هر دلیلی نمی‌آیند را با برنامه و با ایجاد انگیزه به سوی نماز هدایت کنیم و برای این اهداف نگاه راهبردی داشته باشیم که در این مسیر باید اقدام به جمع‌آوری اطلاعات و داده‌های مورد نیاز و فهرست کردن نقاط قوت و ضعف داریم.

در ادامه حجت الاسلام ابراهیمی اعزامی از مرکز تخصصی نماز قم  با بیان این‌که ما می‌خواهیم نماز اقامه و احیاء شود، اظهار داشت: باید دید در این مسیر دارای چه نقاط قوت و ضعف و چه فرصت‌ها و چالش‌هایی هستیم و در ادامه بر تقویت نقاط قوت و رفع نقاط مشکل اقدام کنیم. به واقع مجموعه این موارد که نگاه راهبردی است باید فهرست شود. باید فکر کرد و وقت گذاشت و بر اساس داشته‌های خود به نتایج و راهبردها برسیم.

وی در پایان نشست دانشجویی نماز در قالب گفتمان های نقد نظر و تبیین نماز به فعال‌تر شدن مساجد و نمازخانه‌ها اشاره کرد و گفت: استفاده از فضای نمازخانه و مساجد نباید حداقلی باشد، باید مسجد محوری در فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان  وجود داشته باشد، به دیگر معنا باید فعالیت‌های جانبی در کنار مسجد و نمازخانه وجود داشته باشد تا استفاده حداکثری از فضای مساجد و نمازخانه‌ها را داشته باشیم. متاسفانه گاه برخی نمازخانه‌ها غربتی دارد که باید رسیدگی خاصی از این جهت برای ایجاد فضای پر شور معنوی اتفاق بیفتد، که در این خصوص نیازمند دلسوزی خاصی در این بخش هستیم.

این نشست‌ها از دوم تا سیزدهم اردیبهشت ماه با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از دانشجو معلمان خواهر و برادر در پردیس‌های دانشگاهی ایلام برگزار شد.

 نشست‌های تخصصی نماز ویژه دانشجویان، در قالب گفتمان‌های نقد نظر و تبیین نماز در استان ایلام برگزار شد  نشست‌های تخصصی نماز ویژه دانشجویان، در قالب گفتمان‌های نقد نظر و تبیین نماز در استان ایلام برگزار شد  نشست‌های تخصصی نماز ویژه دانشجویان، در قالب گفتمان‌های نقد نظر و تبیین نماز در استان ایلام برگزار شد

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا