آذربایجان غربیاخبارحوزه امور بانوان و خانواده

نشست فرهنگی پیوند فرزندان و خانواده با مساجد در آذربایجان غربی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی، به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها)، ویژه‌برنامه‌ای فرهنگی و عبادی با هدف ایجاد پیوند فرزندان و خانواده با مساجد ، با حضور خلیل دخت مشاور امور بانوان ستاد اقامه نماز و جمعی از خانواده‌ها و فرزندان، دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه در ارومیه برگزار شد.

در این نشست، خلیل دخت بر اهمیت حضور کودکان در مسجد و نقش آن در شکل‌دهی به شخصیت دینی و اخلاقی فرزندان تأکید کرد.

وی افزود مادران به عنوان اولین مربیان فرزندان، نقش بی‌بدیلی در نمازخوان شدن و تقویت باورهای دینی فرزندان دارند، چرا که رفتار و گفتار آنان الگوی مستقیم و مؤثری برای کودکان است و فضای معنوی حاکم بر خانواده تا حد زیادی مرهون ایمان و پایبندی مادران به ارزش‌های دینی است.

در پایان مراسم، به مناسبت شب میلاد حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها)، جوایزی به دختران و پسران نوجوان نمازی و کودکانی که در آستانه سن تکلیف قرار داشتند، از سوی ستاد اقامه نماز اهدا شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا