اخبارکاشان

دومین نشست شیوه های فرهنگ سازی نماز در محیط کار در کاشان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز منطقه کاشان، دومین نشست شیوه های فرهنگ سازی نماز در محیط کار ویژه مدیران کارخانجات و مراکز صنعتی با حضور مدیر ستاد اقامه نماز منطقه و جمعی از کارشناسان و مدیران مراکز در روز یکشنبه بیست و سوم شهریورماه برگزار شد.

حجت الاسلام تواضعی با اشاره به بخشی از پیام امام خامنه ای به اولین اجلاس نماز، گفت: در همه مراکز عمومی، مدارس، دانشگاه ها، کارخانه ها، سربازخانه ها، فرودگاه ها، ایستگاه های قطار، ادارات دولتی و امثال آن، جایگاه های مناسبی برای نماز [نمازخانه یا مسجد] پیش بینی شود، در هر محیطی، برجستگان و بزرگان آن در اقامه و ترویج نماز بر دیگران پیش قدم شوند و عملاً اعتنا به نماز را به دیگران بیاموزند.

وی با توجه به آيين نامه ی اجرایی مصوب هيئت وزيران در مورد ترويج و توسعه ی فرهنگ نماز بیان داشت: برنامه ي ساعت كار كارگران به گونه‌اي تنظيم شود كه با وقت نماز تداخل نداشته باشد و درصورتي كه تداخل اجتناب ناپذير باشد، كارگران به صورت نوبتي در مراسم اقامه ي نماز شركت نمايند.

مدیر ستاد اقامه نماز منطقه ادامه داد: در كليه ي كارخانه ها، مؤسسات، شركت ها و واحدهاي تابعه ي وزارت خانه هاي فوق الذكر، برنامه هاي مناسب جهت ارائه ي آموزش نماز و فلسفه ي آن به كارگران و كاركنان و خانواده هاي آن ها اجرا شده و ضوابط و اقدامات تشويقي لازم به منظور ترويج فرهنگ اقامه ي نماز پيش بيني شود و در كليه ي كارخانه ها، مؤسسات، شركت ها و واحدهاي تابعه ي وزارت خانه هاي فوق الذكر، محل متناسب با تعداد كارگران و كارمندان هر واحد، تعيين و تجهيز شود.

وی افزود: نماز ستون دین و محوری‌ترین عبادت در اسلام است و تأثیری شگرف بر تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی انسان دارد. محیط کار، به عنوان مکانی که بخش عمده‌ای از وقت و انرژی افراد در آن صرف می‌شود، نمی‌تواند از این حکم کلی مستثنی باشد. فرهنگ‌سازی برای اقامه نماز، سرمایه‌گذاری برای افزایش معنویت، اخلاق و کارایی در سازمان است.

درادامه حجت الاسلام تواضعی با بیان اینکه اقامه نماز به صورت جماعت در محل کار، تنها یک عبادت فردی نیست، گفت: این عمل مشترک، به تقویت روحیه همدلی، ایجاد وحدت و کاهش اختلافات میان پرسنل کمک شایانی می‌کند. هنگامی که مدیر و کارگر در یک صف و بدون هیچ تمایزی در کنار هم به عبادت می‌ایستند، پیام عمیقی از برابری و کرامت انسانی را منتقل می‌کنند که تأثیر آن بر کاهش استرس و افزایش رضایت شغلی غیرقابل انکار است.

در پایان جلسه مباحثی از جمله هماهنگی جهت برگزاری دوره های متعدد ویژه مدیران کارخانجات و مراکز صنعتی در محیط کار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا