
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، احمد شریعتی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پیگیری وضعیت تراکم مساجد در مناطق مختلف شهر اصفهان اظهار کرد: به ازای هر ۱۰۰۰ متر و ۲۰۰۰ نفر ساکن، وضعیت تراکم مساجد را بررسی کردیم و طرح فانوس های نورانی در سطح شهر اجرا می شود.
وی افزود: در بعضی مناطق همچون منطقه ۳، تعداد مساجد به حد اشباع رسیده است، در حالی که در مناطق دیگر تعدادی کمی مسجد وجود دارد و این موضوع موجب شد برنامه ریزی لازم انجام شود تا اگر فردی به دنبال زمین برای ساخت مسجد است، زمین هایی از مالکیت شهرداری در اختیار وی قرار دهیم تا مسجد و مرکز فرهنگی بسازد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: این مساجد باید به صورت چند منظوره طراحی شود و در طرح و نقشه های آنها، علاوه بر مسجد، سالن های اجتماعات و مراکز فرهنگی نیز گنجانده شود.
شریعتی گفت: طی مذاکرات انجام شده با «رسول میرباقری» رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان به طرح «فانوس های نورانی» رسیدیم و هم اکنون بسیاری از کارهایی که به طور معمول باید توسط سازمان های بیرون از شهرداری انجام شود، با کمک شهرداری در حال انجام است.
وی ادامه داد: این رویکرد نوین در دوره ششم شورا صورت گرفته است و به این ترتیب، در مناطقی که نیاز به مسجد و مرکز فرهنگی دارند، با مشارکت مردم و کمک شهرداری، پروانه ساخت، زمین و سایر مساعدت ها ارائه میشود تا نیازهای شهر برطرف شود و نگهداری و حفظ این مراکز به عهده مردم قرار گیرد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: بسیاری از پارک های شهر اصفهان نمازخانه نداشتند، اما در طرح فانوس های نورانی برای ۵۰ بوستان شهر نمازخانه ساخته شد.
شریعتی گفت: زمانی که گردشگران به اصفهان بهعنوان «پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی» سفر میکنند، باید با شهری روبهرو شوند که تاریخ و تمدن غنی و کهنی دارد و در زمینههای مختلف همچون فلسفه، مرجعیت دینی، هنر، موسیقی و علم جایگاه ویژهای دارد.
وی افزود: مساجد و بوستان هایی با نمازخانه، همچون شهر استانبول که به شهر مساجد معروف است، به این ویژگی های فرهنگی و مذهبی اصفهان عمق بیشتری میبخشد.