اخبارکرمانشاه

جلسه شورای اقامه نماز شرکت پخش فراورده های نفتی کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه،در مورخه سی و یکم شهریور ماه، جلسه شورای اقامه نماز شرکت پخش فراورده های نفتی با حضور حجت الاسلام و المسلمین مولوی مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز، مدیر عامل شرکت و اعضای شورای اقامه نماز در محل سالن جلسات این شرکت برگزار شد.

در این جلسه مولوی مدیر ستاد استان با اشاره به آیه ۱۴ سوره طه  در باب اهمیت و جایگاه فریضه الهی نماز که می فرماید :  منم خدای یکتا که هیچ خدایی جز من نیست، پس مرا (به یگانگی) بپرست و نماز را مخصوصا برای یاد من به پا دار؛ گفت: با استفاده از آیات قرآن کریم اگر سوال شود هدف از خلقت چیست؟ به این نتیجه می رسیم و ما خلقت الجن والانس الا لیعبدون : هدف خلقت همانا عبادت است و این بدان معنی نیست که ما شب و روز فقط عبادت کنیم؛ بلکه اگر هر کاری  با نیت الهی  انجام گیرد عبادت محسوب میشود.

حجت الاسلام مولوی خاطر نشان کرد:نماز یک تکلیف الهی بوده که انجام آن بر تمام انسان‌های مکلف واجب گشته و تمام تکالیف و دستور‌های خداوند، در راستای خوشبختی و به کمال رسیدن انسان است. اگرچه خوشبختی تنها در نماز نیست، اما می‌توان از آن به عنوان بهترین و مؤثرترین عامل خوشبختی و عاقبت به خیری انسان و محبوب‌ترین عمل نزد خداوند متعال نام برد.

در ادامه بهرامی  مدیر عامل شرکت پخش فراورده های نفتی و حجت الاسلام مولوی مدیر ستاد اقامه نماز استان در خصوص اهمیت جایگاه های سوخت و لزوم  فعال بودن نماز خانه ها ی آنان در طول سال جهت سهولت در اقامه نماز مسافرین تاکید و یادآوری کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا