اخبارکردستان

نماز رکن معنوی تربیت نسل آینده است

محفل انس با قرآن و آیین چهلم شهدای دانش‌آموزی اقتدار ملی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، هفتم مرداد ماه محفل معنوی انس با قرآن کریم و آیین چهلم شهدای دانش آموزی اقتدار ملی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان، جمعی از فرهنگیان، دانش‌آموزان و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد.

در این مراسم، سید فواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، ضمن گرامیداشت مقام شامخ شهیدان، بر اهمیت نماز به‌عنوان رکن معنوی تربیت نسل آینده تأکید کرد و آن را عاملی تأثیرگذار در رشد روحی دانش‌آموزان و زمینه‌ساز پرورش شهدای والامقام دانست.

وی با اشاره به ضرورت نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در مدارس، خاطرنشان کرد: ترویج نماز در میان دانش‌آموزان، نه‌تنها آنان را به آرامش و هویت دینی می‌رساند، بلکه بسترساز تربیت انسان‌های مؤمن، مقاوم و فداکار در مسیر حق و عدالت خواهد بود.

مادر شهید والامقام بامدی، از شهدای مدافع امنیت، با حضور در جمع فرهنگیان و دانش‌آموزان، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا، بر ضرورت تداوم راه آنان تأکید کرد و از نسل جوان خواست تا با حفظ روحیه ایثار، ادامه‌دهنده مسیر روشن شهیدان باشند.

محفل انس با قرآن و آیین چهلم شهدای دانش‌آموزی اقتدار ملی برگزار شد محفل انس با قرآن و آیین چهلم شهدای دانش‌آموزی اقتدار ملی برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا