اخباراردبیل

تجهیز مدارس عشایری استان اردبیل با ۱۳۴۴ متر فرش سجاده ای

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اردبیل، روز یکشنبه بیست و ششم مردادماه با حضور عبدی مدیر ستاد اقامه نماز، بهزاد محمدی مدیرکل نوسازی مدارس، پیرجاهد مدیرکل امور عشایری، فیروز جدید رئیس اداره عشایری آموزش و پرورش، جلسه هماهنگی توزیع فرش سجاده ای مدارس عشایری استان اردبیل برگزار شد.

در این جلسه مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل با اشاره به اهدای ۳۴۴ متر مربع فرش سجاده ای از طرف خیرین مسجد ساز ستاد اقامه نماز کشور به مدارس عشایری استان اردبیل طی سخنانی اظهار داشت: در جامعه عشایری که پیوندهای فرهنگی و سنتی قوی است، داشتن فضایی معنوی در مدرسه باعث تقویت هویت اسلامی- ایرانی دانش‌آموزان می‌شود و آن‌ها را با ریشه‌های فرهنگی خود پیوند می‌دهد.

عبدی گفت: تجهیز نمازخانه مدارس عشایری فقط یک کار عمرانی نیست، بلکه حرکتی فرهنگی، تربیتی و راهبردی است که باید در برنامه‌های آموزشی و توسعه‌ای کشور به‌طور جدی دیده شود. حمایت از چنین فضاهایی، سرمایه‌گذاری برای تربیت نسل مؤمن، مسئول و آگاه است.

وی با اشاره به به تهدیدات فرهنگی و فضای مجازی گفت: وجود فضاهای معنوی در مدارس به عنوان یک پایگاه فرهنگی می‌تواند نقش بازدارنده در برابر آسیب‌های اخلاقی و فرهنگی داشته باشد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل با ذکر این نکته که دانش آموزان عشایری به دلیل شرایط خاص زندگی، کمتر از امکانات فرهنگی و دینی بهره‌مندند، خاطر نشان کرد: تجهیز نمازخانه‌ها گامی در جهت عدالت آموزشی و فرهنگی میان دانش آموزان شهری و عشایری است.

بهزاد محمدی مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل هم در این جلسه ضمن سپاس از اهتمام ستاد اقامه نماز در تجهیز نمازخانه مدارس، از اهدای ۱۰۰۰ متر مربع فرش سجاده ای توسط این اداره کل علاوه بر ۳۴۴ متر فرش سجاده ای تهیه شده از طرف خیرین مسجد ساز خبر داد.

 

تجهیز نمازخانه مدارس عشایری استان اردبیل

تجهیز نمازخانه مدارس عشایری استان اردبیل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا