اخبارکاشان

برگزاری همایش اخلاق ، معنویت و ورزش در کاشان

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز منطقه کاشان، شنبه ۲۹ آذرماه همایش اخلاق ، معنویت و ورزش در راستای ترویج فرهنگ اخلاق مداری و معنویت در ورزش برگزار شد.

در این همایش که در سالن حسینیه شهدای سپاه کاشان برگزار شد مدیر ستاد اقامه نماز منطقه کاشان گفت: هیچ قهرمانی بدون نظم تمرینی وهیچ انسانی بدون نظم روحی به آرامش واقعی نمی‌رسد.

وی افزود: همان‌ طور که بدن انسان برای پیشرفت به برنامه، نظم و استراحت نیاز دارد، روح انسان نیز به برنامه‌ی نماز نیاز مبرم دارد.

حجت الاسلام تواضعی در ادامه به تشریح انضباط زمانی ، تمرکز و حضور ذهن، پایداری و استقامت و تقویت روحیه جمعی پرداخت و گفت: جسم نمازگزار واقعی، مثل ورزشکار منظم، تحت فرمان روح‌ است.

حجت الاسلام حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در این همایش گفت: مربی در تراز انقلاب اسلامی باید استعداد جسمی و روحی ورزشکاران را در امتداد هم پرورش بدهد.

وی با بیان این مطلب که ورزش می تواند از بسیاری از آسیبهای اجتماعی جلوگیری نماید گفت :مربیان ورزشی علاوه بر اسوه بودن باید تلاش کنند تا شاگردان  در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند.

فرد نژاد ریاست اداره ورزش و جوانان در این همایش گفت: ورزشکاران همیشه روحیه پهلوانی را به روحیه قهرمانی ترجیح داده اند و اخلاق را در ورزش نهادینه کرده اند .

برگزاری همایش اخلاق ، معنویت و ورزش در کاشان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا