اخبارلرستان

جلسه شورای جهاد تبیین استان لرستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، جلسه شورای تبیین با حضور نماینده ولی فقیه در استان و حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی و دیگر اعضا با موضوع بررسی برنامه های فرهنگی و نمازی در سطح استان در تاريخ دوم دی ماه برگزار شد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان در شورای جهاد تبیین استان اظهار داشت: نماز به عنوان یک عمل معنوی و مهدویت به عنوان یک امید بخشی در جامعه می‌توانند اثرگذار باشد و فلسفه اقامه نماز ، ذكر و ياد خداست و بهترين روش براي ايجاد آرامش در انسان نيز همين برقراري ارتباط با خدا به واسطه نماز است.

وی گفت: انسان هنوز به طور كامل درک نكرده كه نماز چقدر روح و روان وي را صفا و صيقل داده ، او را به زندگي امروز و آينده اميدوار كرده و زندگي را رنگ مي بخشد ، بي ترديد با دريافت عميق و قلبي اين ارزش ها ، نگاه انسان به نماز و توجه وي به آن رنگ ديگري خواهد كرد.

همچنین قابل ذکر است که  این جلسه که با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه و جمعی از اعضای شورای جهاد استان برگزار شد که در خصوص برنامه‌های سیاسی‌ ، اقتصادی و فرهنگی نکاتی از جمله اینکه در راستای جهاد تبیین کارگروه‌هایی از دستگاه‌های اجرایی در جهت اقامه نماز تشکیل شود و در راستای برنامه‌های خود آن دستگاه این برنامه‌ها در بین آحاد مردم تبیین کنند مطرح شد.

برگزاری جلسه شورای جهاد تبیین استان لرستان

برگزاری جلسه شورای جهاد تبیین استان لرستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا