اخبارزنجان

دیدار مدیر ستاد اقامه نماز با امام جمعه شهرستان خرمدره

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز زنجان، حجت الاسلام محمدی مدیر ستاد اقامه نماز صبح روز سه‌شنبه ششم آبان ماه با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان خرمدره با حجت الاسلام زاهدی پور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار رجبی دبیر ستاد اقامه نماز در خرمدره با ارائه گزارشی از وضعیت اقامه نماز در سطح دوایر دولتی در  خرمدره،  برخی از کاستی ها و مشکلات پیش رو را بیان کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تقدیر از تلاش‌های مسئولان شهرستان و همچنین پیگیریهای امام جمعه خرمدره در رابطه با امر اقامه نماز در راستای توسعه فرهنگ نماز، به اهمیت نقش جوانان و خانواده‌ها در گسترش این فریضه الهی اشاره کرد.

حجت الاسلام محمدی افزود:فرهنگ نماز نیازمند پیوستگی در برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و رسانه‌ای است، خواستار همکاری فعال همه دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی در اجرای برنامه‌های عملیاتی ستاد شد که تقویت انگیزه و آگاهی مسئولان از اهمیت نماز، می‌تواند اثرگذاری اقدامات فرهنگی را دوچندان کند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان با اشاره به اهمیت نماز اول وقت در سیره ائمه معصومین علیهم السلام ، ابراز امیدواری کرد که انشاءالله روزی فرا برسد در جامعه  شاهد باشیم  همگان نماز را در اول وقت و در مسجد و به جماعت اقامه می کنند.

در این دیدار مقرر شد برای پیگیری استقلال مالی مساجد، پیگیری و مسائل و مشکلات پیش رو برای مساجدی که فعالیت فرهنگی کم رونقتری دارند، از طریق فرمانداریی اقدامات لازم انجام پذیرد. دیدار مدیر ستاد اقامه نماز با امام جمعه شهرستان خرمدره دیدار مدیر ستاد اقامه نماز با امام جمعه شهرستان خرمدره

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا