اخبارکردستان

تجلیل از خادمان نماز و قرآن در کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان

امام جمعه موقت سنندج ضمن تقدیر از خدمات فرهنگی، قرآنی و دینی کمیته امداد، با اشاره به آیات و روایات، بر جایگاه والا و نقش حیاتی قرآن کریم و اقامه نماز در تعالی فرد و جامعه تأکید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، در روز سی ام اردیبهشت ماه مراسم تجلیل از فعالان و خادمان نماز و قرآن اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره)، با حضور جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی و دینی استان برگزار شد.

این مراسم معنوی با هدف تلاوت پایانی قرآن، دعای ختم دسته‌جمعی، تجلیل از فعالان قرآنی و نمازی، و قدردانی از فرزندان کارکنان کوشا در این عرصه، در محل نمازخانه اداره‌کل کمیته امداد برگزار گردید.

در این آیین، ماموستا حسینی امام جمعه موقت سنندج ضمن تقدیر از خدمات فرهنگی، قرآنی و دینی کمیته امداد، با اشاره به آیات و روایات، بر جایگاه والا و نقش حیاتی قرآن کریم و اقامه نماز در تعالی فرد و جامعه تأکید کرد. وی فعالیت‌های صورت‌گرفته در این نهاد را گامی مؤثر در جهت ترویج ارزش‌های دینی دانست.

همچنین در این مراسم، با حضور مدیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، کارشناس برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز و مدیرکل و کارکنان کمیته امداد، از کارکنان برتر در حوزه یادگیری و تلاوت قرآن، اهتمام به اقامه نماز، تلاش در ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر و نیز فرزندان فعال در عرصه‌های قرآنی و نمازی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، تجلیل به‌عمل آمد.

این مراسم نمودی از اهتمام کمیته امداد استان کردستان به تقویت فرهنگ دینی در بین کارکنان و خانواده‌های آنان بود که با استقبال شایسته‌ای روبه‌رو شد.

تجلیل از خادمان نماز و قرآن در کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان تجلیل از خادمان نماز و قرآن در کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان تجلیل از خادمان نماز و قرآن در کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان تجلیل از خادمان نماز و قرآن در کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا