اخبارخراسان رضوی

شورای اقامه نماز شهرستان گناباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، شورای اقامه نماز شهرستان گناباد با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان، امام جمعه، مسئولین شهرستانی و اعضا، در روز چهارشنبه بیست و یکم خردادماه برگزار شد.

در این جلسه دبیر شورای اقامه نماز شهرستان گناباد از اقدامات انجام شده و مسائل لازم گزارشی را ارائه کرد، سپس تعدادی از اعضای جلسه از اقدامات انجام شده در حوزه نماز در آموزش و پرورش، دانشگاه و مساجد سطح شهرستان گزارشی را ارائه کردند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سبحانی نیا مدیر ستاد اقامه نماز خراسان رضوی ضمن تشکر از همت و همکاری خوب شورا با محوریت امام جمعه و فرمانداری یادآور شد: گناباد از شهرستان هایی می باشد که می تواند با انجام برنامه هایی به صورت الگو در دیگر شهرستان ها در حوزه نماز مطرح گردد از جمله در تمام مدارس شهرستان اقامه نماز می گردد و همه مساجد شهرستان از امام جماعت روحانی برخوردار است اما نباید قانع شویم.

وی ادامه داد: بلکه در همه ابعاد می توان وضع موجود را شناسایی و برای تحقق وضع مطلوب با همگرایی و هماهنگی به سمت وضع مطلوب با برنامه ریزی حرکت کنیم و اقامه نماز عنصر اساسی تربیتی دینی اجتماعی در جامعه و خانواده خواهد بود.

سپس مدیر ستاد اقامه نماز به نمونه هایی از برنامه های جذاب و موثر اشاره و اظهار کرد: در چنین مواردی شما هم می توانید مشارکت نمایید مانند آموزش متمرکز پرسنل و خانواده ها برای اقشار مختلف، تربیت طلاب علاقه مند به صورت تخصصی در حوزه نماز برای آموزش و پرورش و دانشگاه انجام گیرد.

در این جلسه از امام جمعه، مدیر آموزش و پرورش و مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان از سوی مدیر ستاد اقامه نماز استان تقدیر به عمل آمد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا