اخبارگیلان

استاندار گیلان:

اجلاس سراسری نماز تلفیقی از اندیشه، علم و هنراست

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان گیلان، هادی حق شناس استاندار گیلان با حضور در برنامه خبری شبکه باران، برنامه های سی و دومین اجلاس سراسری نماز گیلان را تشریح کرد.

استاندار گیلان در گفت‌وگوی ویژه خبری سیمای مرکز گیلان با تشریح برنامه‌های سی‌ودومین اجلاسیه سراسری نماز گفت: هیچ فعالیت فرهنگی‌ای ارزشمندتر از ترویج نماز نیست و این اجلاس نقطه آغاز یک جریان فرهنگی ماندگار خواهد بود.

وی اجلاس سراسری نماز را تلفیقی از اندیشه، علم و هنر دانست و اعلام کرد تاکنون بیش از ۱۴۰۰ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه اجلاس ارسال شده که ۱۴۹ اثر از گیلان است؛ از این میان ۲۷ اثر به مرحله نهایی و ۸ اثر در بخش‌های علمی و فرهنگی برگزیده شده‌اند.

هادی حق‌شناس با اشاره به حضور حدود ۷۰۰ مهمان در این اجلاس افزود: نزدیک به ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان از استان گیلان و مابقی از سایر استان‌ها هستند.

وی همچنین نماز و حج را دو واجب الهی دانست که هرگز تعطیل‌بردار نیستند و تأکید کرد رهبر انقلاب تنها برای این دو واجب پیام اختصاصی صادر می‌کنند که بیانگر جایگاه والای معنویت در نظام اسلامی است.

استاندار گیلان با اشاره به نقش مؤثر دانشگاه‌ها و آموزش‌وپرورش گفت: ۱۵ استاد در مدارس گیلان هم‌زمان با سال تحصیلی جدید، به تبیین اهمیت نماز برای دانش‌آموزان می‌پردازند.

وی در پایان تأکید کرد مادران محور اصلی تربیت دینی و ترویج فرهنگ نماز هستند و نام‌گذاری امسال با عنوان «اقامه نماز، مادر، مادران و فرزندان و استفاده از فناوری‌های نو» به همین دلیل انجام شده است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا