اخبارقم

تاکید استاندار قم بر تقویت فرهنگ نماز در مدارس، ادارات و اماکن عمومی

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز قم، استاندار قم عصر یکشنبه، بیست و سوم تیرماه، با حضور در ستاد اقامه نماز استان از روند برنامه ها بازدید و بر لزوم تقویت فرهنگ اقامه نماز در مدارس، ادارات و اماکن عمومی تاکید کرد.

در این بازدید که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای و دیگر مسئولان برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین علی عرب‌پور، مدیر ستاد اقامه نماز استان، گزارشی از روند فعالیت‌ها و برنامه‌های این ستاد پرداخت و گفت: اولویت‌ و محور اصلی ستاد اقامه نماز، نماز مدارس و دانش آموزان است.

وی افزود: برگزاری جشن‌های تکلیف برای بیش از هزار دانش‌آموز با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان، اجرای دوره‌های توانمندسازی ائمه جماعات مدارس، برگزاری نشست‌های تخصصی دانش‌آموزی و خانواده‌ها و آموزش مدیران و کادر آموزشی مدارس از جمله اقدامات این ستاد در این حوزه است.

حجت الاسلام عرب‌پور همچنین به اجرای طرح ابتکاری ترویج نماز در مدارس با مشارکت ادارات استان اشاره کرد و گفت: «در این طرح، مدیران دستگاه‌های اجرایی همراه با امام جماعت ادارات در نماز جماعت مدارس حاضر می‌شوند و با برگزاری مسابقات نمازی و اهدای جوایز به دانش‌آموزان، فضای پرنشاطی برای ترویج فرهنگ نماز در میان نسل جوان ایجاد می‌کنند.»

وی افزود: با حمایت خیرین، بیش از هزار متر مربع فرش سجاده‌ای برای تجهیز نمازخانه‌های مدارس تهیه و توزیع شده است تا فضای معنوی مدارس برای اقامه نماز جماعت ارتقا یابد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان قم در ادامه از تشکیل هیات اندیشه ورز، هسته یاوران نماز، راه‌اندازی شورای مشاوران جوان و انتصاب مشاور امور بانوان و خانواده برای توسعه تخصصی برنامه‌ها خبر داد.

وی همچنین پیگیری حق‌القدم ائمه جماعات ادارات از طریق استانداری را از جمله اقدامات موثر در بهبود وضعیت نماز جماعت در ادارات برشمرد.

اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، در این جلسه بر اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در دستگاه‌های اجرایی و محیط‌های آموزشی تأکید کرد و گفت: ادارات باید به‌گونه‌ای عمل کنند که مراجعان با مشاهده شور و اشتیاق کارکنان برای حضور در نماز جماعت، خود نیز به شرکت در این فریضه الهی ترغیب شوند.

همچنین افزود: این امر مستلزم حضور مؤثر و حمایت جدی مدیران از برپایی هرچه باشکوه‌تر نماز جماعت در ادارات است.

وی با اشاره به جایگاه ویژه استان قم به عنوان پایگاه جهان تشیع افزود: لازم است در این حوزه الگو باشیم و برنامه‌ها به گونه‌ای طراحی و اجرا شوند که خروجی آن‌ها مشخص باشد؛ هر اقدامی که نتایج مثبت داشته باشد استمرار یابد و در صورت نبود بازدهی، علل آن بررسی و اصلاح شود. ما وظیفه داریم هر کاستی را شناسایی و برای رفع آن تلاش کنیم. در صورت نیاز، کاستی‌ها را به ما گزارش دهید تا پیگیری کنیم.

استاندار قم همچنین بر ضرورت ارتقای کیفیت نمازخانه‌های بین‌راهی تأکید کرد و افزود: باید تمهیداتی اندیشیده شود تا مسافرانی که وارد قم می‌شوند، تفاوت سطح امکانات اقامه نماز در این استان را با دیگر شهرها احساس کنند. هیچ مسافری در قم نباید برای یافتن مکانی مناسب برای اقامه نماز دچار مشکل شود.

بهنام جو در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت پیگیری مصوبات و ایجاد کارگروه‌های تخصصی اشاره کرد و گفت: مصوبات این کارگروه‌ها باید به صحن علنی شورای اقامه نماز استان ارجاع شود. مجتمع‌های خدماتی رفاهی فعال در ترویج فرهنگ نماز نیز شناسایی و تشویق شوند تا دیگران با دیدن این تجلیل‌ها، انگیزه بیشتری برای اهتمام به نماز پیدا کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا