اخبارهمدان

جلسه شورای اقامه نماز استان همدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان، جلسه شورای اقامه نماز و سیاستگذاری مهدویت استان با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید مرتضی حسنی حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان، امرایی معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان و سایر اعضای شورا، روز یکشنبه بیست‌وپنجم شهریورماه در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

در این جلسه، حسنی حلم با بیان اهمیت اقامه نماز گفت: اول چیزی که در روز قیامت مورد حساب قرار می‌گیرد نماز است؛ اگر نماز قبول شود، بقیه اعمال قبول می‌شوند و اگر رد شود، مابقی نیز رد خواهند شد.

وی تأکید کرد که فقط خواندن نماز کافی نیست، بلکه رفتار، اخلاق و سبک زندگی ما هم باید رنگ و بوی نماز داشته باشد و نماز در همه زندگی‌مان جاری باشد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان افزود: مباحث مهدویت همان مباحث نمازی است؛ صراط مستقیم که در نماز گفته می‌شود همان راه اولیا و انبیا است، راهی که شیطان در آن جایگاهی ندارد و راه خدایی است.

حسنی حلم با بیان اینکه امروز نماینده خدا بر روی زمین امام زمان (عج) است تصریح کرد: اگر نماز بخوانیم مقام حضرت مهدی (عج) را بزرگ داشته‌ایم و باید بتوانیم با اعمال و رفتارمان امام زمان را یاری دهیم و رضایت ایشان را جلب کنیم.

در ادامه وی با اشاره به اجلاس کشوری، گفت: سی‌و چهارمین اجلاس سراسری نماز امسال با موضوع «اقامه نماز، مادران، فرزندان و فناوری‌های نوین و راهبردی» در استان گیلان برگزار خواهد شد.

حسنی حلم در ادامه با اشاره به برگزاری اجلاس‌های نماز در بخش‌ها، شهرستان‌ها و سطح استان گفت: لازم است برای این اجلاس‌ها برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد تا بتوانیم از ظرفیت آن‌ها به بهترین شکل استفاده کنیم.

وی افزود: هدف اصلی این نشست‌ها باید ترویج و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در میان اقشار مختلف جامعه باشد و همه باید در این مسیر همراهی و همکاری لازم را داشته باشند.

امرایی معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان نیز در این جلسه با اشاره به موضوع سی‌و چهارمین اجلاس سراسری نماز با عنوان «اقامه نماز؛ مادران، فرزندان و فناوری‌های نوین و راهبردی» اظهار داشت: امروز با پدیده‌ای به نام فضای مجازی روبه‌رو هستیم که هم فرصت‌های ارزشمند و هم تهدیدهای جدی در خود دارد و همه ما درگیر این فضا هستیم و دانش‌آموزان به شدت تحت تأثیر رفتار و سبک زندگی والدین قرار دارند، بنابراین اگر به دنبال اثرگذاری بیشتر بر دانش‌آموزان هستیم باید توجه ویژه‌ای به والدین داشته باشیم، چرا که آنان با حضور پررنگ در فضای مجازی می‌توانند نقش مهمی در هدایت فرزندان ایفا کنند.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت مردمی‌سازی فعالیت‌ها افزود: برگزاری اجلاس‌های نماز زمانی موفق خواهد بود که با مشارکت واقعی مردم همراه شود و این اجلاس‌ها نباید صرفاً به یک برنامه اداری و رسمی محدود باشند، بلکه باید به حرکتی اجتماعی و فرهنگی تبدیل شوند تا خانواده‌ها، معلمان، دانش‌آموزان و همه اقشار جامعه خود را در ترویج فرهنگ نورانی نماز سهیم و مؤثر بدانند.

امرایی در ادامه خاطرنشان کرد: برای برگزاری اجلاس‌ها لازم است تمام مجموعه‌ها و ادارات استان همکاری و کمک کنند و برگزاری جلسات شورای اقامه نماز شهرستان‌ها نیز در دستور کار قرار گیرد و پیگیری شود.

لازم به ذکر است در ادامه جلسه، مصوبات جلسه قبلی شورا بررسی شد و اعضا نظرات خود را درباره برنامه‌ریزی و برگزاری اجلاس‌های آینده مطرح کردند تا مسیر اجرایی شورا روشن‌تر و مؤثرتر شود و همچنین گزارشی از عملکرد دستگاه‌های  اجرایی در خصوص برنامه های توسعه وترویج نماز ارائه شد و پس از اعلام دستگاهای برتر ، از برخی از مدیران از جمله معاون سیاسی امنیتی استانداری و مدیر کل آموزش وپرورش با اهدا لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا