اخبارهرمزگان

نشست شورای اقامه نماز مدیریت بانک کشاورزی استان هرمزگان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان هرمزگان، نشست شورای اقامه نماز مدیریت بانک کشاورزی استان  به ریاست سرپرست بانک کشاورزی، پور جعفری، و سایراعضا و با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان و کارشناسان ستاد به منظور بررسی ؛رصد میزان تحقق برنامه هاوفعالیت های نمازی در روز سیزدهم آبان ماه برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد اعتمادی، مدیر ستاد اقامه نماز استان هرمزگان، ضمن تقدیر از اهتمام وپشتیبانی مدیریت بانک کشاورزی در برگزاری سلسله جلسات شورا و برگزاری نماز جماعت، اظهار داشت: بانک‌ها و مدیریت‌های استانی همانند سایر دستگاه‌های اجرایی مشمول تفاهم‌نامه های بومی درحوزه توسعه وترویج اقامه نماز هستند و باید علاوه بر اقامه نماز جماعت، برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و تبلیغی مرتبط با نماز را نیز به‌صورت منظم اجرا کنند.

وی با اشاره به ضرورت بومی‌سازی برنامه‌های مصوب وابلاغی  ستاد مرکزی اقامه نماز افزود: هر استان باید بر اساس ظرفیت‌های خود، برنامه‌های حوزه نماز را در سه بخش مدیریتی ؛ تمهیدی، آموزشی ؛ پژوهشی، و فرهنگی و تبلیغی تدوین و اجرا کند تا اهداف تفاهم‌نامه به‌طور کامل محقق شود.

مدیر ستاد اقامه نماز هرمزگان در ادامه با تأکید بر اهمیت نقش الگویی وحضور مدیران در در نماز جماعت گفت: وقتی مدیران و معاونین در صفوف نماز جماعت حاضر می‌شوند، طبیعی است که کارکنان و پرسنل نیز با اشتیاق و رغبت  بیشتری در نمازخانه حضور پیدا می‌کنند و این رفتار بهترین نوع تبلیغ عملی برای نماز است.

اعتمادی همچنین بر اجرای طرح‌های ابتکاری وخلاقانه  در حوزه نماز و عفاف و حجاب تأکید کرد و افزود: برگزاری اردوهای فرهنگی، تجلیل از بانوان محجبه، همراهی با موکب‌های مذهبی و حمایت وتجلیل  از فعالان حوزه نماز، از جمله راهکارها و فعالیت‌های اثربخش و ارزشمندی است که باید در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی گسترش یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری اجلاس استانی نماز در آینده نزدیک خبر داد و از مشارکت بانک‌ها در حمایت از این رویدادمبارک  معنوی وفرهنگی  قدردانی کرد.

اعتمادی درپایان این نشست ابراز امیدواری کرد درسال جاری بانک کشاورزی با برنامه ریزی و عملیاتی نمودن مفاد مندرج درتفاهم نامه ازدستگاههای اجرایی قابل تقدیر باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا