اخبارهمدان

برگزاری گردهمایی فصلی ائمه جماعت دستگاه‌های اجرایی استان همدان

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان، گردهمایی فصلی ائمه جماعت دستگاه‌های اجرایی استان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی‌حلم، مدیر ستاد اقامه نماز استان،در روز دوشنبه دهم آذر ماه در محل این ستاد برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی‌حلم با قدردانی از حضور ائمه جماعت، امام جماعت را «راهبر امور دینی در جامعه اسلامی» دانست و با تشریح وظایف این جایگاه، سه ویژگی اساسی برای ایفای نقش صحیح امام جماعت برشمرد.وی وقت‌شناسی را نخستین ویژگی ضروری عنوان کرد و گفت: «امام جماعت باید بداند در چه زمانه‌ای زندگی می‌کند و ویژگی‌های عصر خود را بشناسد.»

مدیر ستاد اقامه نماز، مخاطب‌شناسی را دومین ویژگی مهم دانست و افزود: «امام جماعت باید درک دقیقی از مخاطبان خود داشته باشد و شیوه تعامل با آنان را بداند.»وی همچنین نیازسنجی جامعه و ارائه پاسخ مناسب را سومین ویژگی ضروری امام جماعت معرفی کرد و توضیح داد: «امام جماعت باید بداند مخاطبان چه نیازهایی دارند و چگونه باید به این نیازها پاسخ داد.»

حجت‌الاسلام حسنی‌حلم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت حضور فعال امامان جماعت در جامعه گفت: «امام جماعت باید همچون پیامبر اسلام (ص)، بعد از اقامه نماز زمانی مشخص برای گفت‌وگو با مردم و پاسخ‌گویی به پرسش‌های آنان اختصاص دهد.»

وی همچنین با اشاره به شرایط فعلی انرژی در کشور، بر نقش ائمه جماعت در ترویج مصرف بهینه انرژی تأکید کرد و گفت: «امامان جماعت در دستگاه‌های مختلف، در کنار هدایت دینی، باید کارکنان را به استفاده صحیح و بهینه از منابع انرژی تشویق کنند.»

این گردهمایی با تقدیر از ائمه جماعت دستگاه‌های اجرایی استان به پایان رسید.

برگزاری گردهمایی فصلی ائمه جماعت دستگاه‌های اجرایی استان همدانبرگزاری گردهمایی فصلی ائمه جماعت دستگاه‌های اجرایی استان همدان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا