اخبارمعاونت ‌برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی

جلسه هم اندیشی اجرای برنامه های فرهنگی در آموزش و پرورش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، جلسه هم اندیشی اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی در آموزش و پرورش، ویژه دانش آموزان، در روز یکشنبه، نوزدهم شهریور ماه در محل ستاد اقامه نماز برگزار شد.

این جلسه با حضور باقری نماینده آموزش و پرورش،  جمعی از مدیران و معاونین ستاد اقامه نماز، زعفرانی نماینده انرژی اتمی، گودرزی نماینده شورای انقلاب فرهنگی، عباسی نماینده وزارت بهداشت، زاهد زاده و سعیدی نماینده سازمان تبلیغات تشکیل شد.

سید علی مهدیان در ابتدای جلسه ضمن تشکر از حضور اعضا بر لزوم پیگیری مصوبات تفاهم نامه تاکید کرد.

در ادامه جلسه باقری نماینده آموزش و پرورش گفت: یکی از مسائل اصلی کمبود فضای اختصاص یافته به نماز خانه مدارس است که سرانه این مهم ۲۶ متر مربع است، در حالی که استاندرارد تعیین شده ۵۰ متر مربع است.

وی افزود: از ۱۱۰۰۰۰ مدرسه موجود نزدیک به ۷۰۰۰۰ مدرسه قابلیت برگزاری نماز جماعت را دارد.

باقری در ادامه گفت: ۵ وظیفه اساسی به مدیران مدارس محول شده است که یکی از انها نماز است. ۲۵ درصد از زمان جلسات اولیا و مربیان به نماز اختصاص داده شده است.

در ادامه زاهد زاده نماینده سازمان تبلیغات تاکید کرد که باید از کلیشه ها و سخنان کلی خودداری کرد و بیشتر راجع به ساختارها صحبت کرد.

وی ادامه داد: باید مسئله نماز را جدا از سایر عوامل ندانست و نگاهی منسجم و جامع داشت. اقامه نماز با امر و نهی جلو نمی رود. وی در ادامه لازم دانست که در بحث اسیب شناسی محتوای اموزشی مدارس محتوای مترقی تدریس شود.

گودرزی نماینده شورای انقلاب فرهنگی گفت: در شرایطی که یکی از معضلات رایج مدارس خودکشی دانش اموزان است چه بسا یک معلم خوب، کارکرد بیشتری نسبت به امام جماعت داشته باشد و تمرکز در این حوزه چه بسا مفیده به فایده تر باشد.

در ادامه وی به نقش ائمه جماعات در مدارس تاکید کرد که به ازای فعالیت خوب هر امام جماعت میتواند یک زندان بسته شود.

زعفرانی نماینده سازمان انرژی اتمی گفت: پژوهش های انجام شده در حوزه نماز خوشحال کننده و در عین حال ناراحت کننده است که تا کنون پژوهش هایی از این دست انجام نشده است.

وی تاکید کرد: همه سازمان ها از جمله انرژی اتمی هر کمکی که در حوزه نماز از عهده شان برآید را انجام خواهند داد. زیرا خود نیز در این امر مسئولیت و احساس وظیفه دارند. اگر اموزش و پرورش مشکل داشته باشد همه سازمان ها متضرر میشوند.

عباسی نماینده وزارت بهداشت به انتقادات خود در امر فرهنگ سازی نماز پرداخت.

وی به قدیمی بودن شیوه ها و عدم کارایی انها در نسل جدید تاکید کرد.

عباسی همچنین پیوند میان مساجد، مدارس و دانشگاه ها را منقطع دانست این انقطاع را دلیل بسیاری از مشکلات فعلی عنوان کرد.

در پایان جلسه سعیدی نماینده سازمان تبلیغات ضمن تشکر از حضار به لزوم اموزش دادن ائمه جماعت تاکید کرد و امادگی سازمان تبلیغات را در جهت تولیت این امر اعلام کرد.

وی همچنین آموزش در مدارس را با ابزارهای مناسب از قبیل شعر و هنر کارامد دانست نه به شکل سخنرانی.

وی اعلام کرد: تمام ظرفیت های مورد نظر از جمله حوزه هنری، دانشگاه سوره و… در این امر امادگی دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا