دوره آموزشی اولیاء و مربیان شهرستان بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی،هشتم آبان ماه دوره طرح اولیا ء و مربیان همگام درتربیت مبنی بر آموزش مهارت های دعوت فرزندان به نماز با حضور حسن آبادی کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز استان ، اعضاء انجمن اولیای آموزش و پرورش مرکز استان و هم زمان بصورت وبیناری در تمامی ادارات آموزش و پرورش شهرستان وتدریس حجت الاسلام و المسلمین محمد مطهری مقدم مدرس اعزامی از مرکز تخصصی مشهد و شرکت هفتاد نفر از اولیائ و مربیان در سالن کنفرانس اداره کل آموزش و پرورش استان بصورت حضوری و وبیناری شهرستانها برگزار شد.
کارشناس فرهنگی وآموزش وپژوهش ستاد اقامه نماز استان ضمن خیر مقدم از مدیر کل آموزش و پرورش استان و اداره انجمن اولیا و مربیان به منظور بر گزاری دوره تشکر و اهداف این دوره که با همکاری ستاد اقامه نماز استان و اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی برگزار شده است را تشریح کرد.
حسن آبادی افزود: هدف ازبرگزاری این دوره بیان ارتقاء دانش و بینش والدین به نماز،آشنایی والدین با نقشها و مسئولیت های خوددر قبال نماز فرزندان و مهارت افزایی پدران و مادران در دعوت فرزندان به نمازبیان کرد.
ودرادامه حجت الاسلام مطهری مقدم مدرس مرکز تخصصی نماز مشهد درخصوص مسائل نماز و شیوه های دعوت فرزندان و نسل نو به نماز و نقش والدین و مربیان در دعوت به نماز جوانان و نوجوانان و ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز در جامعه مطالبی بیان کرد.



