اخباراردبیل

اجلاس نماز دانش‌آموزی شهر جعفرآباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اردبیل، روز دوشنبه بیست و چهارم آذرماه اجلاس نماز دانش‌آموزی شهر جعفرآباد استان اردبیل با حضور دانش‌آموزان، فرهنگیان، اولیای مدارس و جمعی از مسئولان، با هدف ترویج فرهنگ اقامه نماز در میان نسل نو برگزار شد.

در این اجلاس، عبدی مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل با اشاره به اهمیت ویژه دوران نوجوانی در شکل‌گیری باورهای دینی، نماز را عامل آرامش روحی، تقویت هویت دینی و زمینه‌ساز موفقیت تحصیلی و زندگی فردی دانش‌آموزان دانست و تأکید کرد: توجه آگاهانه و جذاب به نماز می‌تواند نوجوانان را در برابر آسیب‌های فکری و اجتماعی مصون سازد.

وی با بیان اینکه نسل نو نیازمند الگوهای عملی و رفتارمحور است، نقش مدارس و معلمان را در نهادینه‌سازی فرهنگ نماز بسیار مؤثر دانست و خواستار تعامل مستمر میان خانه و مدرسه در این زمینه شد.

همچنین در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین باقری امام جمعه شهر جعفرآباد با تبیین جایگاه نماز در قرآن و سیره اهل‌بیت(ع)، اقامه نماز در سنین نوجوانی را سرمایه‌ای ماندگار برای سعادت دنیا و آخرت برشمرد و خاطرنشان کرد: نماز صحیح و آگاهانه می‌تواند مسیر زندگی جوانان را در جهت تعالی اخلاقی، علمی و اجتماعی هدایت کند.

وی بر نقش بی‌بدیل خانواده‌ها و اولیای مدرسه در ترغیب نسل نو به نماز تأکید کرد و افزود: همراهی، محبت، تشویق و رفتار عملی والدین و مربیان، مؤثرترین شیوه دعوت نوجوانان به نماز است.

شایان ذکر است  در پایان این اجلاس از دانش آموزان و فرهنگیان فعال در امر نماز‌ تجلیل بعمل آمد.

اجلاس نماز دانش‌آموزی جعفرآباد

اجلاس نماز دانش‌آموزی جعفرآباد

اجلاس نماز دانش‌آموزی جعفرآباد

اجلاس نماز دانش‌آموزی جعفرآباد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا