
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین اکبری دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان فریدن روز پنجشنبه بیست و چهارم مهرماه با حضور در جمع کارکنان اداره دادگستری شهرستان، به بیان معارف و اسرار نماز پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری در ابتدای سخنان خود با استناد به آیه ای از سوره حج، اهمیت اقامه نماز را در ساختار جامعه اسلامی یادآور شد.
دبیر ستاد اقامه نماز فریدن با قرائت آیه «الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاهَ وَآتَوُا الزَّکَاهَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَهُ الْأُمُورِ» تأکید کرد که نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر از ارکان اصلی جامعه مؤمن و متعهد هستند.
وی در ادامه با اشاره به نقش نماز در رشد و تعالی انسان، نماز را غذای روح دانستند و بیان کرد: همانگونه که برای سلامت جسم نیاز به تغذیه مناسب داریم، روح انسان نیز نیازمند تغذیه معنوی است و بهترین تغذیه برای روح، نماز است.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری در جمع کارکنان اداره دادگستری با استناد به آیه ۲۳۸ سوره بقره «حَافِظُوا عَلَى الصَّلَوَاتِ وَالصَّلَاهِ الْوُسْطَىٰ وَقُومُوا لِلَّهِ قَانِتِینَ»، بر ضرورت مراقبت از نمازها و دوری از غرور در عبادت تأکید کرد.
دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان فریدن اقامه نماز را نوعی شکرگزاری در برابر نعمت های بی شمار الهی دانست و گفت: یکی از اهداف خلقت انسان، عبادت و بندگی خداوند است و نماز، مهم ترین ابزار برای تحقق این هدف می باشد و ترک نماز نه تنها موجب دوری از سعادت، بلکه سبب سقوط و نابودی انسان ها خواهد شد.