
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز زنجان، حجت الاسلام محمدی ظهر روز سهشنبه ششم آبان ماه با حضور در دبیرستان سعدی خرمدره با مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در راستای بازدید و پایش مدارس شهرستان های زنجان و دیدار نزدیک با دانش اموزان و برسی مسایل نمازی و فرهنگی در سطح مدارس دولتی صرت گرفت.
در این دیدار حجت الاسلام محمدی ضمن تقدیر از کارکنان اموزش و پرورش گفت بیشترین دغدغه بنده و همکارانمان در ستاد اقامه نماز مسایل مربوط به پرورش قشر دانش اموز و کار در زمینه فرهنگی و عقیدتی برای این قشر اینده ساز کشور است در این راستا از هر تریبونی که در اختیارداشته ایم مسایل مربوط به امور فرهنگی دانش اموزان را پیگیری میکنیم.
حجت الاسلام محمدی با تاکید بر ضرورت اجرای برنامه های دانش اموزی نماز، گفت: نماز را نمیتوان در شمار نیازهای جاری فرد و جامعه مسلمان دانست. این فریضه بزرگ بسی فراتر از این نیازها نقش میآفریند و آن را باید همچون روح برای اندامهای بدن انسان در مقایسه با دیگر نیازهای مادی انسان دانست.
در ادامه این دیدار مدیر اموزش و پرورش خرمدره از مسایل و مشکلات پیش روی برپایی نماز در سطح مدارس شهرستان خرمدره نکاتی را یاد اور شد و برای مرتفع شدن انها بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه حجت الاسلام محمدی ضمن بازدید از نماز خانه مدرسه در نماز جماعت حضور پیدا کرد.





