اخبارقم

دیدار مدیر ستاد اقامه نماز قم با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز قم، دیدار مدیر ستاد اقامه نماز با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، صبح شنبه بیست و ششم مهرماه برگزار شد.

در این  دیدار که با هدف بررسی زمینه‌های همکاری و حمایت از برنامه‌های فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عرب‌پور، مدیر ستاد اقامه نماز قم، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این ستاد، گفت: اجلاس استانی نماز قم با موضوع «مادران، فرزندان و فناوری‌های نوین» اوایل آذرماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌ها و دوره‌های تخصصی در ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس استان افزود: با استفاده از ظرفیت اساتید مرکز تخصصی نماز، برنامه‌های متنوعی برای اقشار مختلف جامعه طراحی و اجرا می‌شود.

در ادامه، جواد شاکر آرانی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم، با تأکید بر اهمیت گسترش فرهنگ اقامه نماز، اظهار داشت: اقامه نماز از شاخص‌ترین برنامه‌های فرهنگی در جامعه است و این سازمان آمادگی دارد از فعالیت‌ها و برنامه‌های ستاد اقامه نماز به‌صورت همه‌جانبه حمایت کند.

اخبار مرتبط:

دیدار مدیر ستاد اقامه نماز با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی قم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا